Case

SKOzoK

SKOzoK is een onderwijsstichting met 31 basisscholen in Noord-Brabant, waarvan een basisschool voor speciaal basisonderwijs en een AZC-school.

In gesprek met

Lizette Roijmans, stafhoofd HRM, staflid en senior beleidsmedewerker SKOzoK

Een breed aanbod en ontzorging

In 2020 is AFAS HRM en Financieel – na een spannende aanbestedingsprocedure – opnieuw ingericht voor SKOzoK. Inmiddels maken zij gebruik van meerdere diensten en producten van IJK.

Lizette: “IJK heeft veel diensten en faciliteiten, waardoor je altijd wel vindt wat je zoekt. Op het moment dat er nu iets nodig is, dan is het er ook. IJK ontzorgt echt.”

De vraag

SKOzoK wilde graag de basis op orde krijgen, zoals het moderniseren van het personeels- en salarissysteem, inclusief de bijbehorende workflows.

Onze oplossing

Samen met IJK ging SKOzoK aan de slag.

“We hebben samen goed nagedacht over onze workflows en deze aangepast waar nodig. Hierin hebben we flinke verbeterslagen gemaakt. Door de inrichting van Employee Self Service (ESS) en Management Self Service (MSS) liggen de verantwoordelijkheden daar waar ze moeten liggen.”

Het resultaat

Die voortvarende, gezamenlijke aanpak bleek goed te werken. “We gingen als een speer! In vijf maanden tijd hebben SKOzoK en IJK het traject vormgegeven. Tijdens diverse workshops heeft SKOzoK samen met de consultants van IJK gekeken naar de huidige processen en best practices van IJK. Zo zijn we tot een goed resultaat gekomen.”

Door de jarenlange ervaring van IJK is het gelukt om tot optimale en kloppende workflows te komen. “Als je met IJK werkt, dan weet je dat je het goed doet.”

530

medewerkers

31

basisscholen

12

extra werkdagen ‘gewonnen’ door slim te automatiseren

Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.