Bij IJK beleef je de tijd van je leven!

Bekijk onze vacatures of stel een vraag aan Maartje

Welkom bij IJK

Voor onze klanten leveren we tijd. Dit doen we door de inzet van slimme HR software en dienstverlening. Zo houden onze klanten tijd over voor zaken die ertoe doen. Samen met ruim 200 collega’s helpen we onze klanten én elkaar te groeien. De tijd van ons leven noemen we dat! Ben jij ook klaar voor de tijd van je leven?

Werkwaarden

Op onze mooie Human Campus in Helmond doe jij samen met een team enthousiaste professionals innovatief en uitdagend werk dat er toe doet! Door aandacht voor jou, krijg én voel jij de vrijheid en verantwoordelijkheid om met jouw deskundigheid en collega’s het beste resultaat voor onze klanten te halen. Hierbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling, erkenning en waardering voor je werk centraal. Dit doen we op basis van vertrouwen. Samen gaan we voor resultaat, terwijl we veel  plezier maken. Bij IJK beleef je de tijd van je leven!

Persoonlijk

IJK is persoonlijk! We hebben aandacht voor elkaar, we vieren samen successen en steunen elkaar. We vertrouwen elkaar en zijn betrokken. Bij IJK zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Bij IJK staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop.

Angela, directiesecretaresse: “We doen het samen! IJK is een hechte club met betrokken collega’s, je mag jezelf zijn en iedereen helpt elkaar.”

Samenwerken

Samen gave dingen doen die ertoe doen, dat is IJK. We gaan samen voor resultaat én hebben samen veel plezier. We mogen fouten maken, want alleen zo kom je tot het beste resultaat. Samen met onze collega’s lossen we het op en bedenken we hoe we dit de volgende keer kunnen voorkomen.

Charelle, Arbeidsjurist RAP: "Bij IJK werk ik in een hecht team met ruimte voor eigen inbreng. Dat maakt mijn werk zo leuk.”

Deskundig

Wij zijn experts die het werk van onze klanten leuker, slimmer en makkelijker maken. Daarbij krijg je veel ruimte en vrijheid. Wij zijn van toegevoegde waarde voor de organisatie, onze klanten én collega’s.

Yari, E-hrm adviseur: "Ik ga liever op zoek naar de oorzaak van een probleem, dan het aanpakken van het gevolg."

Resultaatgericht

Samen gaan we voor het beste resultaat door het elke dag nog een beetje beter te doen. Jij krijgt en voelt de vrijheid en verantwoordelijkheid om met jouw deskundigheid het beste resultaat te halen.

Harm, RAP adviseur: “Ons motto is: 'Altijd antwoord op jouw HR-vraag!' Dat is hard werken, maar op de 8+ klanttevredenheid die wij ieder jaar behalen zijn wij dan ook extra trots, dat is waar wij het voor doen!”

Feiten over IJK

200

collega's

100

trainingen geven wij jaarlijks

36,7

gemiddelde leeftijd

5,6

gemiddelde jaren in dienst

8,5

cijfer van medewerker over hun werkgeluk

8

cijfer klanttevredenheid

800

klanten waar wij elke dag voor klaar staan

+41

eNPS die collega's ons geven

World-class Workplace

Driessen Groep, waar IJK onderdeel van uitmaakt, is onderscheiden als World-class Workplace. Dit label wordt toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.

World-class Workplace

Werken bij IJK in beeld

Jij maakt het verschil

Wat voor een klant soms voelt als onmogelijk, is voor onze collega’s juist de start van een oplossing. Bij IJK helpen we processen in HR, IT en Bedrijfsvoering efficiënter en overzichtelijker te maken. Zo houden onze klanten in de overheid, onderwijs en zorg (meer) tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn. 

En daarbij maak jij het verschil! Want juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar. 

Wil je weten hoe het is om te werken bij IJK? Bijvoorbeeld als AFAS consultant of salarisadviseur? Neem dan contact op met Maartje.

Naar de vacatures

Heb je een vraag aan Maartje, corporate recruiter bij IJK?
* verplicht veld

Wil je meer weten over werken bij IJK?

Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.