PerformanceManager

Een continue dialoog over doelen en ontwikkeling

De PerformanceManager helpt medewerkers, leidinggevenden en de HR-afdeling om in alle gesprekken in de HR cyclus continue focus te leggen op de ontwikkeling van medewerkers. Met HR performance management voer  je een continue dialoog om de ontwikkeling van je collega’s een boost te geven.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Ricardo

Ricardo
Specialist PerformanceManager

Focus op continue ontwikkeling

De Performance Manager helpt medewerkers om te reflecteren op de voortgang en het bepalen van de volgende stap. Dankzij geautomatiseerde reminders is er regelmatig aandacht voor de voortgang en doelen en stimuleer je de ontwikkeling van medewerkers. Bovendien stimuleert het feedback te vragen, voor de gesprekken cyclus of daarbuiten.

Organisa­ties die de PerformanceManager gebruiken

Betrokkenheid door ontwikkeling

Wil jij graag de betrokkenheid van medewerkers verhogen? Hen boeien, binden én behouden? En het functioneren en beoordelen van jouw medewerkers naar een hoger niveau tillen? De ontwikkeling van medewerkers staat bij steeds meer organisaties centraal. Bij IJK hebben we het proces om medewerkers hierbij te helpen geoptimaliseerd.

Eigenaarschap en verantwoordelijkheid van medewerkers

Laat medewerkers zelf en/of samen met de leidinggevende actief aan de slag gaan met hun ontwikkeling en doelen. Door continue ontwikkeling, effectieve reflectie en feedback stimuleer je het ontwikkelen van eigenaarschap bij medewerkers en het continue leren en ontwikkelen.

Voordelen van de PerformanceManager

Om continu te kunnen reflecteren en monitoren  biedt de PerformanceManager jou:

  • Een dashboard met een totaaloverzicht
  • Bespreekpunten, notities en de juiste vragen voor werkgevers (ter ondersteuning van gesprekken)
  • Real-time inzicht in voortgang  
  • Vragenlijsten om het vragen van feedback te vergemakkelijken. 

Gebruiksvriendelijk te koppelen

De PerformanceManager biedt ook onderstaande voordelen:

  • De PerformanceManager is eenvoudig te koppelen met meerdere HR-systemen (onder andere AFAS). Zo regel je de administratie op één plek
  • Voorkom dubbel inloggen en versnipperde accounts dankzij single sign-on (SSO)

Veelgestelde vragen

Al binnen 1 week heb je inzicht in de ontwikkeling van jouw medewerkers! Eventueel gefaseerd per afdeling en zonder ingewikkelde implementaties.

Door feedback vragen heel eenvoudig te maken. Voorgedefinieerde vragenlijsten koppelen feedbackvragen aan ontwikkeldoelen. Dat maakt feedback vragen voor medewerkers makkelijk.

Ja, geen probleem. Als organisatie bepaal je zelf hoe de cyclus wordt ingericht. Denk aan het aantal evaluatiemomenten en kalibraties, de rol van de medewerker en het soort reflectievragen.

Heb je een vraag aan Ricardo en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.