Onderwijs

Slimme HR-oplossingen voor het onderwijs

We helpen al 30 jaar onderwijsinstellingen om werkwijzen en processen te digitaliseren, automatiseren en vooral te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat jij tijd terugkrijgt. Dat je geen tijd verliest aan handmatige en repeterende HR- en bedrijfsprocessen. Als partner zorgen wij ervoor dat jij kunt versnellen. Zodat jij kan doen wat jij het liefste doet. 

Maak een afspraak of stel een vraag aan Levi

Levi
Specialist Onderwijs

Focus op het onderwijs

Als onderwijsinstelling wil je dat de focus op het onderwijs ligt. Dat kan alleen als andere processen snel en vlekkeloos verlopen. En vooral niet te veel tijd vergen. Door je HRM-processen te digitaliseren en ervoor te zorgen dat je systemen met elkaar communiceren, kun je dat voor elkaar krijgen.

Laat tools voor je werken waar het kan

Inzetbaarheid, onboarding, offboarding, (zij)instroom, verzuim, vervanging, vitaliteit en mobiliteit. Stuk voor stuk belangrijke thema’s in onderwijsland. Thema’s ook die heel wat persoonlijke aandacht vragen. Door digitale tools en slimme toepassingen te gebruiken, komt er tijd voor dat persoonlijke contact. En voor plannen op de lange termijn. 

Hoe?

Werving en selectie kan soepeler, negen van de tien HR-vragen kunnen sneller en beter beantwoord worden en met onze tooling zorg je ervoor dat je snel nieuwe mensen voor je klas hebt staan wanneer er iemand uitvalt.

Wij begrijpen waar jouw organisatie tegenaan loopt

Dankzij jarenlange ervaring in de onderwijssector, weten wij waar je tegenaan loopt. Voor al die vragen en problemen hebben wij goede processen en tools ontwikkeld. Onze adviseurs denken met je mee en komen met oplossingen die voor jou werken. Wij luisteren goed en we leren van je collega’s uit de sector.

Onze software & services voor het onderwijs

Bekijk alle software, services & consultancy
Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.