AFAS Consultancy

Haal meer uit de software van AFAS

Onze gecertificeerde AFAS-experts tillen jouw HRM-bedrijfsvoering naar een hoger plan.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Claudia

Claudia
Specialist AFAS Consultancy

Kennis, ervaring en innovatieve kracht

Natuurlijk hebben onze consultants uitgebreide kennis van AFAS. Maar met hun ervaring, kritische blik en innovatieve oplossingen tillen ze jouw bedrijfsvoering écht naar een hoger plan. Voor implementatie, optimalisatie en integratie van AFAS in het IT-landschap.

Organisa­ties die samen werken met onze AFAS consultants

Onze consultants helpen je alles uit AFAS te halen

Je werkt al een aantal jaren met de software van AFAS. Maar haal je er ook alles uit? Weet je niet waar je de tijd voor innovatie vandaan moet halen? Benut je nieuwe mogelijkheden? Verlopen processen optimaal? Is je payroll-inrichting up-to-date? Het kan behoorlijk lastig zijn om dit goed in beeld te krijgen.

Optimalisatie begint bij inzicht

Onze consultants geven met ons IJK Rapport of onze Payroll Scan direct inzicht in de stand van zaken van het IT-landschap. Zo kun je rekenen op een eerlijk beeld, advies bij de prioritering of ondersteuning bij de uitvoering van projecten. 

Ook tijdelijke ondersteuning

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig bij een AFAS-project of op de AFAS personeels- of salarisadministratie? Onze consultants ondersteunen op afstand of op locatie. Ook behoefte aan een goede HR-adviseur of projectleider, met of zonder AFAS-ervaring, we vinden een passende oplossing die jouw organisatie vooruit helpt.

Veelgestelde vragen

IJK is partner van AFAS en al onze consultants zijn lid van het AFAS Expertnetwerk. Dat betekent dat hun kennis elk jaar door AFAS getoetst wordt. Daarnaast zorgt het team vier keer per jaar zelf voor kennisdeling tijdens consultancydagen. In de dagelijkse werkzaamheden zoeken consultants elkaar veelvuldig op om te sparren over hun opdrachten. Daarnaast maken ze gebruik van de kennis die aanwezig is binnen de rest van de organisatie van IJK.

Ja, onze consultants hebben voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken. Een goede briefing is echter wel een voorwaarde om de opdracht tot een goed resultaat te kunnen brengen. Besteed hier dus voldoende aandacht aan. Maar denk ook eens na over een nauwere samenwerking, bijvoorbeeld samen iets inrichten in AFAS. Onze consultants doen namelijk niets liever dan hun kennis overdragen. Dan sla je twee vliegen in één klap.

We zijn voorstander van werken op afstand. Dat werkt prettig, voorkomt reisbewegingen en scheelt veel tijd. Soms is het echter handig om elkaar op locatie te treffen. Dit bespreek je met de consultant.

Heb je een vraag aan Claudia en haar team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.