HR

Werving & selectie

Uit ervaring kennen we belang van een goede candidate experience. Het is in tijden van krapte op de arbeidsmarkt enorm belangrijk. Een rommelige sollicitatieprocedure of een wat minder warm welkom kan funest zijn. Wij helpen je op weg met een voor AFAS ontwikkeld recruitmentsysteem (applicant tracking systeem) en een ‘berg’ kennis en ervaring. Onze oplossingen zorgen voor een gestroomlijnde afhandeling van de administratieve processen.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Thijs

Thijs
HR specialist

Werken bij pagina die wel werkt

Je wilt natuurlijk dat goede kandidaten na het lezen van je Werken bij pagina bij je solliciteren. Bij IJK ontwikkelen we onze geavanceerde recruitment backoffice (ATS systeem) op maat voor jou en koppelen deze aan relevante systemen. Zo werkt de Werken bij-site optimaal, voor een gestroomlijnd werving- en selectieproces. Van de publicatie van vacatures, (voor)selecties, testen en assessments tot de afhandeling. Zodat jij jouw tijd kunt investeren in het vinden én enthousiasmeren van die ene top kandidaat.

Tools voor een complete candidate journey

Krachtige tools zijn essentieel om elke fase van de candidate journey soepel te laten verlopen. Of het nu gaat om het plaatsen van vacatures op jobboards en sociale media, het stroomlijnen van instroom of het toevoegen van een beoordelingscommissie, de juiste instrumenten maken een wereld van verschil.

Onboarding: Warm en persoonlijk welkom

Goede onboarding schiet er vaak bij in door ‘de waan van de dag’ of werkdruk. Wij geloven dat techniek je moet ondersteunen. Maak van onboarding een vloeiend én persoonlijk proces met innovatieve oplossingen en tools. Snel en efficiënt waar het kan, zodat je tijd overhoudt voor een goed gesprek en een kop koffie met nieuwe medewerkers.

Werving en selectie: de IJK-manier

Met een standaard werving- en selectieproces maak je het verschil niet (meer). Je wilt nieuwe medewerkers vlot laten instromen in de organisatie na het solliciteren. Met de innovatieve recruitmentsystemen, tools en koppelingen van IJK kunnen nieuwe medewerkers meteen gebruik maken van belangrijke systemen.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Thijs en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.