HR

Werving & selectie

Er kan behoorlijk wat tijd en energie gaan zitten in werving en selectie, onboarding én offboarding. En dat niet alleen. Het is in tijden van krapte op de arbeidsmarkt enorm belangrijk. Een rommelige sollicatieprocedure of een wat minder warm welkom kan funest zijn. Wij helpen je op weg, via AFAS, specialistische recruitmentsystemen (applicant tracking systeem) en een ‘berg’ kennis en ervaring.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Peter

Peter
HR specialist

Zo werkt je Werken bij-pagina wél

Je wilt natuurlijk dat goede kandidaten na het lezen van je Werken bij-website bij je solliciteren. Bij IJK ontwikkelen we onze geavanceerde recruitment backoffice (ATS) op maat voor onze klanten en koppelen deze aan relevante systemen. Zo werkt de Werken bij-site optimaal, voor een gestroomlijnd werving- en selectieproces. Van publicaties van vacatures, (voor)selecties, testen en assessments, tot de afhandeling. Zo kun jij jouw tijd kunt investeren in het vinden én enthousiasmeren van die ene topkandidaat.

Snel instromen

Het is fijn als nieuwe medewerkers vlot instromen in de organisatie. Zodat ze meteen gebruik kunnen maken van belangrijke systemen en snel wegwijs zijn. Met de innovatieve systemen, tools en koppelingen van IJK is dit eenvoudig geregeld.

Warm en persoonlijk welkom

Goede onboarding schiet er vaak bij in, door ‘de waan van de dag’ of werkdruk. Wij geloven dat techniek je moet ondersteunen. Maak van onboarding een vloeiend én persoonlijk proces met innovatieve oplossingen en tools. Snel en efficiënt waar het kan, zodat je tijd overhoudt voor een goed gesprek en een kop koffie met nieuwe medewerkers.

Werving en selectie: de IJK-manier

Met een standaard werving- en selectieproces maak je het verschil niet (meer). Gelukkig doen we het bij IJK op onze eigen manier. Wij denken graag met je mee en delen onze ervaring. Samen zorgen we voor een de optimale inrichting van jouw proces.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Peter en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.