HR

Salarisadministratie

Natuurlijk wil je als werkgever je medewerkers netjes op tijd hun salaris betalen. En het liefst wil je daar zo min mogelijk omkijken naar hebben. Dat begrijpen we bij IJK heel goed. Met slimme systemen, persoonlijk advies en innovatieve toepassingen maken wij van je salarisadministratie een gestroomlijnd proces. 

Maak een afspraak of stel een vraag aan Tobias

Tobias
HR specialist

Je salarisadministratie outsourcen

Door de krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om de salarisadministratie te bemannen. Heb je wel eens aan outsourcen gedacht? Bij IJK nemen wij de salarisadministratie van je over en zorgen we ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt.

Innovatie op 1

Wij geloven dat jij de spaarzame tijd die je hebt, moet inzetten om te doen waar je goed in bent. En dat innovatie je daarbij kan helpen. Daarom ontwikkelen we continu gebruiksvriendelijke, slimme en handige tools voor jou.  

Overzicht dankzij data

Je wilt een zo compleet mogelijk inzicht in jouw salarisadministratie. Ons uitgebreide ISAE 3402 type I en II Control Framework zorgt ervoor dat de procesmatige kwaliteit gewaarborgd blijft. Bovendien zorgen we voor een soepele integratie met andere systemen. Jouw salarisadministratie is hiermee altijd overzichtelijk en up to date. 

Onze software & services

Heb je een vraag aan Tobias en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.