IT

Gegevensuitwisseling 

Bijna elke organisatie werkt met meerdere systemen. En iedereen die werkt met die systemen, weet hoe fijn het is als alles met elkaar samenwerkt en communiceert. Wij begrijpen dat jij wilt dat de techniek vóór je werkt. Zodat jij tijd overhoudt voor die zaken waarmee je als organisatie écht het verschil gaat maken.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Tim

Tim
IT specialist

AFAS-koppelingen en maatwerk-koppelingen

Bij IJK werken we met standaard gecertificeerde AFAS-koppelingen. Is de situatie bij jouw organisatie toch nét wat anders? Dan kijken we samen naar een goede maatwerkoplossing met ons AFAS automationplatform HubBI.

Handmatig werk tot een minimum reduceren

Zie je nu al op tegen de maandelijkse imports? Nergens voor nodig. Ons doel? Handmatig werken tot een minimum beperken. Dat levert -veel!- tijd op én het voorkomt fouten. Doordat HubBI systemen op de juiste manier aan elkaar koppelt door data op de juiste manier te vertalen hoef je niets over te typen, opnieuw in te voeren of te kopiëren en te plakken.

Veiligheid voorop

HubBI haalt gegevens uit AFAS, bewerkt ze en stuurt ze weer terug. Dit regelt HubBI met complexe automatiseringsacties achter de schermen in een mum van tijd voor jou. We bieden gebruiksklare integraties en HubBI-pakketten die elke organisatie helpen. Bovendien ben je verzekerd van controle en naleving van compliance dankzij de ISO27001-certificering.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Tim en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.