HR

Alle arbeidsvoorwaarden op één plek

Ben jij als HRM’er veel tijd kwijt aan het beantwoorden van vragen van medewerkers en leidinggevenden over de cao en jullie eigen personeelsbeleid? En kunnen ze informatie over hun arbeidsvoorwaarden lastig vinden? Kom je daardoor niet toe aan wat je vandaag eigenlijk gepland had? Een HRM kennisplatform is de oplossing voor jouw organisatie. Het geeft jouw collega's antwoord op al hun vragen over arbeidsvoorwaarden. Zo zorgen we ervoor dat jij tijd terugkrijgt, zodat jij kan doen wat je het liefste doet.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Harm

Harm
Specialist kennisplatform RAP

Platform voor HR vraagstukken

Door technologie slim in te zetten kun je eenvoudig tijd besparen. Met ons HRM kennisplatform bieden we jou een digitale HR medewerker. Ons HRM kennisplatform RAP helpt bij het beantwoorden van HR-vraagstukken die medewerkers hebben, ook bij de onboarding van nieuwe medewerkers doe je hier je voordeel mee. In onze laagdrempelige systemen vinden medewerkers gemakkelijk hun rechten en plichten. De informatie is altijd kloppend en zorgt ervoor dat de afdeling HR geen tijd kwijt is met allerlei uitzoekwerk.

Voordelen voor HR-medewerkers

Onze HRM kennisplatforms zijn op maat gemaakt voor jouw sector. We geven je advies dat is afgestemd op jouw sector en voorbeelden die je direct kunt gebruiken. Ook organisatie specifieke regelingen uit je personeelshandboek kunnen we in de tool opnemen. De informatie in onze HRM kennisplatforms is altijd up to date, want wijzigingen in de cao of op het gebied van wet- en regelgeving verwerken wij meteen. Zijn er vragen waarbij het kennisplatform je geen oplossing biedt? Onze helpdesk staat voor je klaar als je er zelf even niet uitkomt. Onze adviseurs kennen jouw organisatie en denken met je mee, zodat je ook écht geholpen wordt.

Foto_bellen

Een netwerk van HRM-professionals

HRM kennisplatform RAP geeft toegang tot een digitaal HRM-netwerk waarin je kunt sparren met anderen. Als organisatie hoef je het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Stel vragen aan HRM-professionals uit jouw sector en discussieer over actuele thema’s. Bij dit netwerk zijn honderden HRM-professionals aangesloten die kennis en ervaring uitwisselen op forums die dagelijks worden vernieuwd. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Juridisch advies

IJK werkt al jarenlang in de publieke sector en weet precies wat er speelt op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Daarom kunnen wij altijd met je meedenken. Bij ons werken gespecialiseerde arbeidsjuristen in de (semi)publieke sector die je graag helpen met de begeleiding van reorganisaties, je adviseren over langdurige ziekte en complexe juridische casuïstiek.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Harm en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.