HR

Arbeidsvoorwaarden

Hoeveel krijg ik betaald bij overwerk? Heb ik recht op verhuisverlof? Mijn kind is ziek, moet ik daar een vrije dag voor opnemen? Vragen die binnenkomen op een gemiddelde werkdag bij de afdeling HRM. Daar wil je als werkgever snel, volledig en goed antwoord op geven. Dat neemt tijd én mensen in beslag. Gelukkig zijn er slimme oplossingen om dit te vergemakkelijken. Oplossingen die er voor zorgen dat je tijd terugkrijgt, zodat dat jij kan doen wat je het liefste doet.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Harm

Harm
Specialist Kennisplatform RAP

Technologie slim inzetten voor HRM

Een extra HR-medewerker om je werknemers sneller te kunnen helpen? Of om de werkdruk te verlagen? Het is niet altijd de beste oplossing. Door technologie slim in te zetten, kun je eenvoudig kostbare tijd besparen. Ons HRM-kennissysteem RAP helpt bij het beantwoorden van HR-vraagstukken die medewerkers hebben. Laagdrempelig, altijd kloppend en geen extra uitzoekwerk voor de afdeling HR. Dat levert kostbare tijdbesparing op die op een andere manier ingevuld kan worden.

Handig voor de HRM-afdeling én medewerkers

Medewerkers krijgen met deze tool razendsnel inzicht en binnen een paar muisklikken antwoord op nagenoeg elke HR-vraag. Ook fijn: lokaal beleid kan in de tool opgenomen worden en antwoorden zijn altijd up to date op het gebied van wet- en regelgeving. En zijn er vragen waarbij het kennissysteem geen oplossing biedt? De helpdesk staat altijd voor je klaar als je er zelf even niet uitkomt.

Eén tool, maar een netwerk van HRM collega’s

HRM Kennisplatform RAP geeft toegang tot een digitaal HRM-netwerk. Als organisatie hoef je het wiel dus niet nog een keer uit te vinden. Stel vragen aan collega’s of discussieer over actuele thema’s. Bij dit netwerk zijn honderden collega’s aangesloten en content (blogs) wordt dagelijks vernieuwd. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kennis.

Kennis over arbeidsvoorwaarden

IJK werkt al jarenlang in de publieke sector en weet precies wat er speelt op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Daarom kunnen wij altijd met je meedenken. Naast ons HRM-kennissysteem RAP kunnen we je op tal van manieren helpen, zodat je je kunt onderscheiden met je arbeidsvoorwaarden en de informatie die je daarover verleent. Een goed begin? Dat is een (digitaal) kopje koffie met een van onze adviseurs.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Harm en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.