AFAS Automation platform HubBI

AFAS Automation platform voor bedrijfsprocessen

Elke dag een procentje beter met HubBI. Maak zelf eenvoudig processen in AFAS sneller en efficiënter.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Ricardo

Ricardo
Specialist HubBI

Automatiseer zonder programmeerkennis

HubBI is dé tool om handelingen te automatiseren die in AFAS niet te automatiseren zijn. Snel en eenvoudig, zonder enige IT- en programmeerkennis. Zo bespaar je gemiddeld 20% in tijd en kosten en reduceer je de foutmarge met gemiddeld 40%.

Organisa­ties die het AFAS Automation platform gebruiken

HubBI stroomlijnt je processen

Met HubBI stroomlijn je processen in AFAS. Koppel automatisch de juiste beloning aan de beoordeling van de medewerker. Betaal de VOG-vergoeding uit zonder dat daar een declaratie voor nodig is. Of bewerk automatisch importbestanden voordat ze AFAS in gaan. En dit is nog maar een fractie van wat er allemaal kan.

Meer over HubBI vind je op www.hubbi.nl 

Geen handmatige acties meer

HubBI is een vorm van Digital Proces Automation (DPA) en maakt gebruik van standaard gegevensuitwisseling via AFAS-connectoren. Zo gebruiken we een standaard techniek om nieuwe mogelijkheden te creëren. Zet een streep door handmatige acties.

Bekijk alle hubs en thema's

Procesversnellers en slimme koppelingen

Met HubBI maak je in AFAS zelf een proces sneller en efficiënter. HubBI is ook heel geschikt voor het uitwisselen van gegevens tussen AFAS en andere systemen. Zo creëer je je eigen koppelingen.

Wij maakten onder andere deze complexe(re) hubs al voor je:

Meer weten of zelf uitproberen?

Veelgestelde vragen

Je kunt dit volledig naar eigen wens instellen. Van 1x per maand tot elk kwartier. Handmatig incidenteel in gang zetten kan natuurlijk ook.

Ja dat is mogelijk, je kunt de Hubs in de gewenste volgorde na elkaar in gang zetten. Zo kun je deelprocessen samenbrengen tot een hoofdproces wat je wilt automatiseren.  

HubBI maakt gebruik van een universele koppelstandaard, API (Application Programming Interface). Wanneer het te koppelen systeem ook met deze standaard werkt zijn er allerlei gegevensuitwisselingen mogelijk en kunnen handmatige handelingen worden geautomatiseerd.

Heb je een vraag aan Ricardo en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.