Zorg

Slimme HR-oplossingen voor zorg en welzijn

We helpen al 30 jaar zorgorganisaties om werkwijzen en processen te digitaliseren, automatiseren en vooral te optimaliseren. We zorgen ervoor dat jij tijd terugkrijgt. Dat je geen tijd verliest aan handmatige en repeterende HR- en bedrijfsprocessen. Als partner zorgen wij ervoor dat jij kunt versnellen. Zodat jij kan doen wat jij het liefste doet. 

Maak een afspraak of stel een vraag aan Tobias

Tobias
Specialist Zorg

De zorg is een sector die continu verandert

Een prachtige sector met kansen én uitdagingen. Al jaren roepen we over het belang van ‘handen aan het bed’, maar vaak koppelen we daar ook het woord ‘regeldruk’ aan vast. Wij geloven dat we hier een rol in kunnen spelen door te helpen de focus op de juiste plaats te leggen. Door processen te versimpelen en tijd te winnen. Zodat je makkelijker, sneller, veiliger én volledig verantwoord werkt. 

Technologie die de zorg ondersteunt

De kern van onze visie is dat we ervan overtuigd zijn dat technologie moet ondersteunen. We weten dat dit kan, door onze jarenlange ervaring in de brede zorgsector. We zijn actief in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen (VVT) en andere zorgorganisaties. Onze ervaring delen we graag om nóg meer organisaties te helpen optimaliseren. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij begrijpen waar jouw organisatie tegenaan loopt

Hoe fijn zou het bijvoorbeeld zijn als je nieuwe medewerkers een gestroomlijnde en prettige onboarding kunt bieden? Of als de HRM-afdeling vragen van medewerkers razendsnel kan beantwoorden? Hoe mooi is het als je tijd krijgt voor andere zaken, die in deze krappe arbeidsmarkt het verschil kunnen maken. Denk aan mobiliteit, werkgeluk of het vinden (en binden) van nieuwe medewerkers.

Onze software & services voor zorg en welzijn

Bekijk alle software, services & consultancy
Heb je een vraag aan Tobias en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.