IT innovaties die leiden tot procesoptimalisatie

Optimaliseer en automatiseer handmatige processen in en rondom AFAS, zodat er tijd is voor zaken waarmee je als organisatie écht het verschil kunt maken.

Van eerste stappen tot optimaliseringsslag

Bijna elke organisatie werkt met meerdere systemen. En iedereen die werkt met die systemen, weet hoe nuttig het is als alles met elkaar samenwerkt en communiceert. Wij vinden het belangrijk dat techniek vóór je werkt. Of je nu start met automatiseren of juist al stappen hebt gezet en processen wilt finetunen. Wij helpen je bij jouw volgende stap op het gebied van robotisering, administratie of data-integratie. 

Kennis, ervaring en expertise

Met bijna 30 jaar ervaring in de publieke sector, weten wij waar je tegenaan loopt. Voor die vragen en problemen hebben wij HubBI ontwikkeld. HubBI automatiseert handmatige, repeterende handelingen in en om AFAS. HubBI is jouw virtuele AFAS-assistent die helpt jouw werk sneller, foutloos en gemakkelijker te maken. Onze adviseurs denken met je mee en komen met oplossingen die voor jouw organisatie werken. Wil je sparren of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

IT thema's

Heb je een vraag aan Jeroen en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.