Stage lopen bij IJK

We hebben regelmatig stageplekken beschikbaar. Stage lopen bij IJK betekent (mee)werken in een gezellig team waar je veel kunt leren en veel verantwoordelijkheid krijgt. Je krijgt een stagevergoeding en iedere dag een gratis verzorgde lunch op kantoor. Tegelijkertijd leer je over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, de publieke sector, cao’s, wijzigingen in wet- en regelgeving en HRM-gerelateerde zaken. Heb jij topprestaties geleverd tijdens je stage? Dan zijn er zijn volop kansen om na je stage bij ons in dienst te komen. Je vindt stages bij onze vacatures.

Wat kan je verwachten van een stage bij IJK?

Bij IJK draai je als stagiair volop mee in het team. Je wordt begeleid door een collega die jou alles over jouw werkgebied leert. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt veel leren. Je komt terecht in een hecht en gezellig team dat erg benieuwd is naar jouw frisse blik en ideeën.

Natuurlijk krijg je tijdens je stage voldoende tijd om aan de opdrachten te werken die je krijgt vanuit je opleiding. We hebben vaak stagevacatures voor studenten van de opleidingen HRM, Finance & Control, Software Enginering en de Juridische Hogeschool. Maar doe jij iets totaal anders en ben je ervan overtuigd dat een stage bij IJK bij jou past? Neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Waarom stage lopen bij IJK?

Wat voor een klant soms voelt als onmogelijk, is voor onze collega’s juist de start van een oplossing. Bij IJK helpen we processen in HR, IT en Bedrijfsvoering efficiënter en overzichtelijker te maken. Zodat onze klanten in de overheid, onderwijs en zorg (meer) tijd overhouden voor de dingen die écht belangrijk zijn. Bij ons stage lopen betekent werken in een gezellig team waarin jij volop meedraait, met goede begeleiding, op een mooie en fijne locatie. Je gaat aan de slag met innovatief en uitdagend werk dat er toe doet.

Neem contact op met Maartje als je vragen hebt over stage lopen bij IJK.

Veelgestelde vragen

Wij hebben regelmatig stagevacatures beschikbaar voor mbo en hbo studenten in de studie richtingen: HRM, Finance & Control, Software Enginering en de Juridische Hogeschool . Volg jij een andere opleiding, maar wil je wel graag stage lopen bij IJK? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

We bieden stageplekken voor 32 tot 40 uur per week aan. Minder uur per week is bespreekbaar.

We vinden het vooral fijn als je nieuwsgierig bent naar alle ins- en outs van het vakgebied en je graag wilt leren. Daarnaast verwachten we een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent klant- en servicegericht en kunt goed in teamverband werken, maar vindt het ook leuk om dingen zelfstandig op te pakken. Ben je daarnaast ook nog eens proactief en accuraat? Dan ben je voor ons een top kandidaat.

We bieden jou een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand op basis van een fulltime stage en iedere dag een gratis verzorgde lunch en fruit op kantoor.

Heb je een vraag aan Maartje, corporate recruiter bij IJK?
* verplicht veld

Wil je meer weten over werken bij IJK?

Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.