Case

INNOVO

Onder INNOVO vallen ruim 40 basisscholen in Zuid- en Midden-Limburg. Ze inspireren dagelijks ruim 9.000 leerlingen en hebben 1.100 medewerkers in dienst.

In gesprek met

Jessica Winkens, bestuursadviseur AFAS en PSA bij INNOVO

Ondersteuning en advies

INNOVO verzorgt en beheert zelf de salarisadministratie en het functioneel beheer van AFAS. Met het All-in-one support abonnement ondersteunt IJK bij de dagelijkse processen. Een AFAS-consultant helpt regelmatig met advies en ondersteuning bij de doorontwikkeling van het systeem.

De vraag

INNOVO zocht een partner met visie. Een partner die zorgt voor een goede onderbouwing voordat zij aan de slag gaat. Die mogelijkheden ziet, maar geen gouden bergen belooft. Dat werd IJK.

“We willen heel veel, maar gebrek aan tijd remt de doorontwikkeling van systemen soms af. Om zaken te realiseren is een goede voorbereiding cruciaal. Juist bij die voorbereiding begeleidt IJK ons goed in het nemen van de juiste stappen. Als wij bepaalde wensen hebben die niet haalbaar zijn, dan zegt IJK dat óók. En dat vind ik heel goed.”

Onze oplossing

De oplossing vond INNOVO in ons All-in-one support abonnement, aangevuld met AFAS Consultancy. De salarisadministratie, financiële administratie en het functioneel beheer doet INNOVO nog steeds zelf, maar nu met IJK als partner en vraagbaak. 

“Als we vragen hebben over bijvoorbeeld de oplevering van nieuwe functionaliteiten of over een looncomponent, stellen we deze in het klantportaal van IJK. Voor advies en ontwikkelingsvragen maken we gebruik van de expertise van de consultants van IJK.”

Het resultaat

“De samenwerking is heel constructief. De module Werving en Selectie hebben we samen opgezet en op dit moment nemen we de verzuimmodule onder de loep. Ook zijn we bezig met de implementatie van de procesversneller AFAS Verlofberekening van IJK. Deze module gaat de berekening van ouderschapsverlof voor ons automatiseren.”  

1.100

medewerkers

9.000

leerlingen

90%

online samenwerking

Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.