IT

Robotisering & automatisering

Menselijk contact en HR horen bij elkaar. Toch zijn er ook taken die juist dat persoonlijke contact in de weg staan. Repeterend werk bijvoorbeeld. En dat terwijl het HR team zich liever buigt over vraagstukken als vitaliteit of werkgeluk. Bij IJK geloven we dat robotisering dé oplossing is. Automatiseer repeterende handelingen met HubBI zodat er tijd is voor zaken waarmee je als organisatie écht het verschil maakt.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Tim

Tim
IT specialist

Van eerste stappen tot professionaliseringsslag

Of je nu start met automatiseren of juist al stappen hebt gezet en processen wilt finetunen; Wij helpen je bij jouw volgende stap op het gebied van robotisering en data-integratie. Van – op het oog – kleine taken als het automatiseren van een VOG-aanvraag tot die extra stap om een proces te optimaliseren.

HubBI: Volledige integratie met AFAS

Verschillende tools en systemen die dezelfde taal spreken, zodat je alles soepel en snel vanaf één plek kunt regelen? Wij verzorgen via HubBI een volledige integratie met AFAS. Of het nu gaat om het automatiseren van importbestanden, het automatisch uitbetalen van de VOG-vergoeding, automatisch de juiste beloning uitbetalen bij een beoordeling of  de onboarding en offboarding van medewerkers. HubBI hubt het voor jou.

Welke processen ga jij automatiseren?

Wij vinden het belangrijk dat jij je tijd kunt besteden aan de zaken die écht van belang zijn. Repeterende taken? Administratieve handelingen waar je tegenop ziet? Waar de acute pijn zit helpt HubBI je direct met slimme hubs. Bij IJK werken we met standaard gecertificeerde AFAS-koppelingen. Maar er zijn ook goede maatwerkoplossingen met ons AFAS automationplatform HubBI.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Tim en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.