IT

Robotisering & automatisering

Menselijk contact en HR horen bij elkaar. Toch zijn er ook taken die juist dat persoonlijke contact in de weg kunnen staan. Repeterend werk, bijvoorbeeld. En dat terwijl het HR team zich liever buigt over vraagstukken als vitaliteit of werkgeluk. Bij IJK geloven we dat robotisering dé oplossing kan zijn. Automatiseer repeterende handelingen zodat er tijd is voor zaken waarmee je als organisatie écht het verschil kunt maken.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Peter

Peter
IT specialist

Van eerste stappen tot professionaliseringsslag

Of je nu start met automatiseren of juist al stappen hebt gezet en processen wilt finetunen. Wij helpen je bij jouw volgende stap op het gebied van robotisering en data-integratie. Van – op het oog – kleine taken als het automatiseren van een VOG-aanvraag tot die extra stap om een proces te optimaliseren.

Volledige integratie met AFAS

Verschillende tools en systemen die dezelfde taal spreken, zodat je alles soepel en snel vanaf één plek kunt regelen? Wij verzorgen een volledige integratie met AFAS. Of het nu gaat om het automatiseren van importbestanden, het automatisch uitbetalen van de VOG vergoeding of automatisch de juiste beloning uitbetalen bij een beoordeling. En natuurlijk de onboarding of offboarding van medewerkers.

Waar besteed jij je tijd aan?

Als IJK vinden wij het belangrijk dat jij je tijd kunt besteden aan de zaken die écht van belang zijn. Repeterende taken? Administratieve handelingen waar je tegenop ziet? Samen kijken we of we door middel van automatisering en robotisering tijd voor je kunnen winnen. Tijd voor een kop koffie?

Onze software & services

Heb je een vraag aan Peter en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.