Samen weten, kunnen en bereiken we méér 

Door samen te werken met betrouwbare, innovatieve en slimme partners, weten, kunnen en bereiken wij meer voor onze klanten in de overheid, het onderwijs en de zorg.

AFAS

Samen met AFAS helpen we organisaties in de publieke sector met moderne (online) software. IJK is dienstverlenend- en implementatiepartner voor de publieke sector. 

Cornerstone

Cornerstone is wereldmarktleider in leer-, ontwikkel- en talent managementsoftware. Wij werken intensief samen met deze strategische partner op het gebied van Unified Talent Management en Learning Experience (LXP). De Nederlandse publieke sector heeft zo de beschikking over de nieuwste technologie op het gebied van leren en ontwikkelen, performancemanagement en recruitment.

Microsoft

Microsoft is onze technology partner. Wij zijn specialist in het oplossen van klantvraagstukken met behulp van Microsoft technologie. Het Gold-partnership geeft ons toegang tot de nieuwste technieken, opleidingen en ondersteuning van Microsoft waardoor we specialist kunnen zijn en blijven op dit gebied.

Infolearn

Infolearn is een ervaren softwarebedrijf met één geïntegreerde oplossing voor alles rondom leren en ontwikkelen. Samen met partner Infolearn implementeert IJK de leer- en ontwikkeloplossing bij organisaties die hun medewerkers een persoonlijke leerervaring willen bieden en 24/7 inzicht in het leerrendement wensen.

TIG

Samen met TIG helpen we scholen om beslissingen te onderbouwen en voortgang te monitoren. Dit doen we door data om te zetten in heldere en doelgerichte stuur- en verantwoordingsinformatie. Zo krijgt data een meer strategische waarde.

WhiteVision

Met het familiebedrijf WhiteVision maken we het werk makkelijker én prettiger door inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. Net als IJK houdt WhiteVision van efficiëntie en eenvoud.

Datapas

Datapas specialiseert zich op het gebied van onderwijs in de onderwijsondersteunende processen. Samen met Datapas leveren we een waardevolle bijdrage aan het onderwijs in Nederland.

SolutionsFactory

Solutions Factory is een dochteronderneming van Driessen Groep. Solutions Factory ontwikkelt online oplossingen ter  ondersteuning van het HRM-proces op het gebied van recruitment, mobiliteit en inhuur van medewerkers. We werken samen met hen aan een soepel recruitmentproces voor de werkgever én sollicitant.