Salarisadministratie

Altijd inzicht en overzicht

Geen zorgen (meer) over de salarisadministratie dankzij ons uitgebreide control framework en efficiënte processen.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Tobias

Tobias
Specialist Salarisadministratie

Foutloos dankzij het Control Framework

De salarisadministratie moet goed op orde zijn. Punt. Het is een hygiënefactor. Onze specialisten bij AFAS-salaris en e-HRM zorgen ervoor dat jouw administratie foutloos en efficiënt verloopt. Dat doen wij door slim gebruik te maken van ons Control Framework en volop te investeren in doorontwikkeling en digitalisering. Zo weet je zeker dat de salarisbetalingen altijd aan de actuele wet- en regelgeving voldoen.

Organisa­ties die onze salarisadministratie gebruiken

Kwaliteit en continuïteit

Is het elke maand weer spannend of de salarissen op tijd betaald worden? Wat als de salarisadministrateur op vakantie gaat? Heb je het gevoel dat het efficiënter kan? Bij IJK geloven we dat er altijd iets te verbeteren is, stap voor stap. En daar helpen we je graag bij. Besteed de personeels- en salarisadministratie bijvoorbeeld uit. Dan staat er dagelijks een team van innovatieve experts voor je klaar. Geen zorgen meer over de kwaliteit of de continuïteit van jouw administratie, maar ruimte voor inspiratie en ontwikkeling.

ISAE3402 type 2 gecertificeerd

Uiteraard zijn onze beheersmaatregelen en doelstellingen beschreven en geïmplementeerd in de bedrijfsvoering. Onze ISAE3402-certificering laten we jaarlijks toetsen door een externe accountant. Als je de salarisadministratie aan IJK uitbesteed dan lift je hier op mee. Jouw accountant hoeft de processen die IJK goed geregeld heeft dus niet nogmaals te controleren. Dat bespaart tijd, geld én energie.

Dienstverlening die past

Wij zijn pas tevreden als de kwaliteit van jouw administratie top is. Samen stellen we vast welke werkzaamheden je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt blijven doen. Ons keuzemodel helpt daarbij. Onze teams van ervaren professionals helpen je met volledige outsourcing, ontwikkeling en/of ondersteuning. Het maakt niet uit wat je kiest, jij bent ‘in control’.

Veelgestelde vragen

Nee, dat doen we niet. IJK is de grootste AFAS-partner van Nederland. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de software van AFAS en onze dienstverlening is daar volledig op gebaseerd.

We vinden het belangrijk om onze dienstverlening goed aan te laten sluiten bij jouw organisatie. Daarom gaan we altijd eerst met je in gesprek. Op basis van de drie pijlers mens, systeem en proces stellen we samen een plan op om de overstap naar outsourcen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

In ons online keuzemodel kun je zien wat je standaard van ons mag verwachten met betrekking tot de outsourcing van de salarisadministratie. Benieuwd naar dit keuzemodel? Laat het ons weten.

Hiervoor hebben wij het all-in-one abonnement. Dat is een soort strippenkaart waarmee je antwoord krijgt op al jouw vragen op het gebied van personeels-, salaris-, en/of financiële administratie, of ondersteuning krijgt bij het beheer of de inrichting van AFAS. Als je wat langer ondersteuning nodig hebt op de administratie dan is de inzet van een van onze  consultants of ZZP'ers een goede optie.

Heb je een vraag aan Tobias en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.