HR

Management & stuurinformatie

Voor HR analytics en adequate strategie- en planvorming, is de meest actuele en relevante informatie van groot belang. Met onze software en services zorg je voor waardevolle management- en stuurinformatie, zodat je elk moment kan bijsturen, aanscherpen of aanpassen. Overal oproepbaar, waar je ook bent. Onze software is op maat gemaakt voor de publieke sector. Zo besparen we jou tijd. Tijd die jij kunt inzetten om jouw doelen te behalen.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Jorg

Jorg
HR specialist

Het begint met inzicht

De specialisten van IJK hebben jarenlange ervaring in de wereld van HR, AFAS en de publieke sector. Wij zien wat er in de sector speelt, welke vraagstukken steeds terugkomen en op welke manier techniek kan ondersteunen bij het overzichtelijk weergeven van de juiste managementinformatie.

Management- en stuurinformatie snel en eenvoudig beschikbaar

Wij weten hoe belangrijk en soms ook lastig het is om de juiste HR-data uit systemen te halen. Laat staan er goede informatie uit te destilleren op basis waarvan je een organisatie kunt managen en sturen. Daarom ontwikkelden we de AFAS AnalyseManager.

HR-data met één druk op de knop

De AFAS AnalyseManager geeft de HR-data van jouw organisatie weer in een overzichtelijk dashboard. Dit alles vanuit één systeem. Met de AFAS analysemanager worden verschillende AFAS-dashboards samengevat, zoals verlof, verzuim, aanwezigheid, jubilea en in-, door- en uitstroom. Hierdoor heb je toegang tot uitgebreide up-to-date HR management- en stuurinformatie. En dat met slechts één druk op de knop.

Hulp en ondersteuning op afroep

Heb je behoefte aan ondersteuning of advies? Onze AFAS consultants kunnen zowel op locatie als op afstand ondersteunen. Is een vaste hulplijn die service biedt voldoende? Dan kan ons All-in-one support abonnement een uitkomst zijn. 

Onze software & services

Heb je een vraag aan Jorg en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.