Bedrijfsvoering

Management & stuurinformatie

Voor HR analytics en adequate strategie- en planvorming, is de meest actuele en relevante informatie van groot belang. Met onze software en services zorg je voor waardevolle management informatie, zodat je elk moment kan bijsturen. Onze AFAS consultants ondersteunen jou op dit gebied en de Analysemanager geeft de HR-data van jouw organisatie weer met één druk op de knop. De begrotingsmanager is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Met onze software en services besparen we jou tijd – tijd die je als organisatie kunt besteden aan zaken waarmee je écht het verschil kunt maken.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Levi

Levi
Specialist Bedrijfsvoering

Inzicht en advies

Onze AFAS consultants kunnen zowel op locatie als op afstand ondersteunen. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring in de wereld van HR en AFAS in de publieke sector. Zij zien wat er in de sector speelt, welke vraagstukken steeds terugkomen en op welke manier techniek kan ondersteunen bij het vinden van de optimale oplossing die werkt voor jouw organisatie.

AnalyseManager: volledig in control

Wij zien hoe belangrijk en soms ook lastig het is om de juiste HR-data uit systemen te halen. Laat staan er goede managementinformatie uit te destilleren op basis waarvan je een organisatie kunt sturen. Daarom hebben we de AFAS AnalyseManager ontwikkeld.

HR-data met één druk op de knop

De AFAS AnalyseManager geeft de HR-data van jouw organisatie weer in een overzichtelijk dashboard. Met de AFAS analysemanager worden verschillende AFAS-dashboards samengevat, zoals verlof, verzuim, aanwezigheid, jubilea en in-, door- en uitstroom. Dit alles vanuit één systeem. Hierdoor heb je toegang tot uitgebreide, up-to-date HR management- en stuurinformatie. Met slechts één druk op de knop heb je toegang tot jouw HR-cockpit.

Real-time inzicht in de status van de onderwijsbegroting

Speciaal voor het onderwijs ontwikkelden wij de BegrotingsManager. De BegrotingsManager is een gebruikersvriendelijke webapplicatie die de begroting monitort en financiële analyses uitvoert. Medewerkers die betrokken zijn bij planning en control zien real-time of ze 'in control' zijn. De BegrotingsManager helpt je om tijd te besparen en vermindert de kans op (menselijke) fouten.

Snel schakelen en korte lijnen

Met het All-in-one support abonnement heb je de oplossing voor jouw ondersteuningsvragen altijd bij de hand. Je krijgt een direct telefoonnummer en vast aanspreekpunt. Zo stel je op elk moment jouw salaris en AFAS gerelateerde vragen aan één van onze experts.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.