Bedrijfsvoering

Management & stuurinformatie

Voor adequate strategie- en planvorming, is de meest actuele en relevante informatie van groot belang. Met software en services zorg je voor waardevolle management- en stuurinformatie, zodat je elk moment kan bijsturen, aanscherpen of aanpassen. Overal oproepbaar, waar je ook bent. Op maat gemaakt voor de publieke sector. Zo besparen we jou tijd. Tijd voor zaken waarmee je als organisatie hét verschil kunt maken.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Levi

Levi
Specialist Bedrijfsvoering

Inzicht en advies

Onze AFAS consultants kunnen zowel op locatie als op afstand ondersteunen. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring in de wereld van HR, AFAS en de publieke sector. Zij zien wat er in de sector speelt, welke vraagstukken steeds terugkomen en op welke manier techniek kan ondersteunen bij het vinden van de optimale oplossing die werkt voor jouw organisatie.

AnalyseManager: volledig in control

Wij zien hoe belangrijk en soms ook lastig het is om de juiste HR-data uit systemen te halen. Laat staan er goede informatie uit te destilleren op basis waarvan je een organisatie kunt managen en sturen. Daarom ontwikkelden we de AFAS AnalyseManager.

HR-data met één druk op de knop

De AFAS AnalyseManager geeft de HR-data van jouw organisatie weer in een overzichtelijk dashboard. Dit alles vanuit één systeem. Hierdoor heb je toegang tot uitgebreide up-to-date HR management- en stuurinformatie. En dat met slechts één druk op de knop.

Real-time inzicht in de status van de begroting

Speciaal voor het onderwijs ontwikkelden wij de BegrotingsManager. De BegrotingsManager is een gebruikersvriendelijke webapplicatie die de begroting monitort en financiële analyses uitvoert. Medewerkers die betrokken zijn bij planning en control zien real-time of ze 'in control' zijn. De BegrotingsManager helpt je om tijd te besparen en vermindert de kans op (menselijke) fouten.

Snel schakelen en korte lijnen

Met het All-in-one support abonnement heb je de oplossing voor jouw ondersteuningsvragen altijd bij de hand. Je krijgt een direct telefoonnummer en vast aanspreekpunt. Zo stel je op elk moment jouw salaris en AFAS gerelateerde vragen aan één van onze experts.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.