HR

Gesprekkencyclus

Wil jij het beste uit jouw medewerkers halen? Dan is een klassieke gesprekkencyclus niet voldoende. Om je medewerkers optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling wil je in het HR performance management een continue dialoog voeren. Een belangrijk, maar tijdrovend proces. Kan dat efficiënter en sneller? Het antwoord is: ja, dat kan! Met de PerformanceManager van IJK geef je zowel de AFAS gesprekkencyclus als de ontwikkeling van je collega’s een boost.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Thijs

Thijs
HR specialist

Het belang van de gesprekkencyclus

Hoe belangrijk professioneel en gestructureerd beleid voor de gesprekkencyclus is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. De gestructureerde aandacht ondersteunt bij het leren en ontwikkelen van medewerkers. Bovendien staat het voor goed werkgeverschap, iets wat in deze krappe arbeidsmarkt van doorslaggevend belang kan zijn. 

Van arbeidsintensief naar een vlot digitaal proces

Medewerkers informeren over de procedure, of het goedkeuren van de gespreksverslagen. De aankondiging, behandeling én afhandeling van gesprekken kost -onnodig veel- tijd en energie. IJK zorgt voor een vlot, overzichtelijk en compleet digitaal proces rondom de HR cyclus. Zodat jij tijd overhoudt om die dingen te doen die jij het liefste doet.

Minder regeldruk, meer tijd voor andere taken

Door HR-tech en e-HRM heeft de afdeling HRM minder regeldruk. Waardoor tijd komt voor andere projecten. Zo benut je als organisatie het volledige medewerkerspotentieel. Bovendien voeren medewerkers en leidinggevenden rechtstreeks gegevens en bevindingen in het systeem. Zo ligt de verantwoordelijkheid waar deze hoort te liggen en is de kans op fouten klein. 

HR Managementinformatie

De Performance Manager zorgt ervoor dat medewerkers en leidinggevenden alle gegevens in één overzicht hebben. Van procedures tot competenties en skills en van gespreksverslagen tot voortgangsrapportages. Ook (persoons)gegevens zijn altijd bij de hand. De administratielast rond de gesprekkencyclus AFAS verdwijnt hiermee als sneeuw voor de zon. Al helemaal als je weet dat onze applicatie validatiemogelijkheden bevat en direct verbonden is met het HR-systeem.

Wat past bij jouw organisatie?


We kunnen de gesprekkencyclus en het performance management op verschillende manieren vlotter laten verlopen. Binnen AFAS of via een additionele tools. Wat het beste bij de organisatie past? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een snelle verbeterslag maken? Of heb je verregaande ambities op het gebied van e-HRM en de performance management cyclus? In een persoonlijk gesprek zoomen wij daar graag samen met jou op in.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Thijs en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.