Een vliegende start van jouw loopbaan met ons traineeship

Sta je aan het begin van je loopbaan en spreekt procesoptimalisatie of salarisadministratie jou aan? In ons traineeship is er aandacht voor zowel je professionele ontwikkeling op deze gebieden als voor je persoonlijke ontwikkeling. Een goede mix die zichzelf de afgelopen jaren heeft bewezen.

Learning on the job

Onze traineeships starten doorgaans in april én september. Gedurende een half jaar ga jij samen met andere trainees aan de slag. Je leert het softwarepakket AFAS kennen maar ook jezelf door training en coaching. Na vijf weken opleiding start jij in een team wat het beste bij je past en breng je het geleerde in de praktijk. Lees hier hoe vier trainees terugkijken op hun traineeship en waar ze vijf jaar later staan.

  • Er is aandacht voor zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling.
  • Vanaf dag één ontvang je salaris.
  • Je werkt bij een ‘best managed company’.
  • IJK heeft een informele cultuur waar je echt jezelf mag zijn.
  • Na vijf weken ga je het leren en werken al combineren.

Welk traineeship past bij jou?

IJk biedt diverse traineeships aan. Vind je het leuk om processen te optimaliseren zodat medewerkers nog efficiënter kunnen werken? Dan is het traineeship voor AFAS consultant misschien wel wat voor jou. Of duik je liever in de cijfers en complexe vraagstukken? Kijk dan eens bij het traineeship Salarisadviseur. Lijkt het je wat om de schakel te zijn tussen HRM processen en ICT, dan is het traineeship functioneel beheer misschien wat voor jou.

Waarom werken bij IJK?

Wat voor een klant soms voelt als onmogelijk, is voor onze collega’s juist de start van een oplossing. Bij IJK helpen we processen in HR, IT en Bedrijfsvoering efficiënter en overzichtelijker te maken. Zodat onze klanten in de overheid, onderwijs en zorg (meer) tijd overhouden voor de dingen die écht belangrijk zijn. Bij ons werken betekent op een mooie en fijne locatie innovatief en uitdagend werk doen dat er toe doet.

Neem contact op met Naomi als je vragen hebt over onze traineeships.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Zij-instromen bij IJK is dé ideale manier om jouw carrière een nieuwe impuls te geven! Via ons zij-instroomtraject leer je IJK en het softwarepakket AFAS kennen, volg je cursussen en word je intensief begeleid door ervaren collega’s.

Je werkt als trainee 40 uur per week, waarbij je op woensdag en vrijdag trainingsdagen hebt en de andere dagen in het team meewerkt. Je start het traineeship met een salaris van € 2.400,-. Na afronding van je traineeship wordt dit € 2.500,- en ontvang je een 13e maand.

Ben je een zij-instromer? Dan gaan we graag het gesprek met je aan over de arbeidsvoorwaarden.

Jazeker! Je krijgt van ons meteen een jaarcontract.

Wil je je aanmelden voor dit of een van de andere traineeships? Of heb je een vraag en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Naomi, corporate recruiter bij IJK.

Heb je een vraag aan Naomi, corporate recruiter bij IJK?
* verplicht veld

Wil je meer weten over werken bij IJK?

Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.