Een vliegende start of juist een carrière switch?

Sta je aan het begin van je loopbaan en spreekt procesoptimalisatie of salarisadministratie jou aan? Met onze traineeships kun jij onze volgende consultant worden. Tijdens een traineeship leer jij samen met andere trainees onze organisatie en het softwarepakket AFAS kennen. Een vliegende start van jouw loopbaan! Ben jij leergierig, maar heb je geen of weinig ervaring in het vakgebied? Zij-instromen bij IJK is dé ideale manier om jouw carrière een nieuwe impuls te geven! Via ons zij-instroomtraject leer je IJK en het softwarepakket AFAS kennen, volg je cursussen en word je intensief begeleid door ervaren collega’s.

Per 1 september '24 starten de nieuwe traineeships:
Lees meer over het traineeship AFAS Consultant, het traineeship Functioneel beheerder AFAS en het zij-instroomtrjact Functioneel beheerder

Learning on the job

Onze traineeships en zij-instroomtrajecten starten doorgaans in april én september. Gedurende een half jaar ga jij samen met andere trainees aan de slag. Je leert het softwarepakket AFAS kennen maar ook jezelf door training en coaching. Na vijf weken opleiding start jij in een team dat het beste bij je past en breng je het geleerde in de praktijk. Lees ook hoe vier trainees terugkijken op hun traineeship en waar ze vijf jaar later staan.

  • Er is aandacht voor zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling.
  • Vanaf dag één ontvang je salaris.
  • Je werkt bij een ‘best managed company’.
  • IJK heeft een informele cultuur waar je echt jezelf mag zijn.
  • Na vijf weken ga je het leren en werken al combineren.

Traineeships bij IJK in beeld

Welk traineeship past bij jou?

IJk biedt diverse traineeships aan. Vind je het leuk om processen te optimaliseren zodat medewerkers nog efficiënter kunnen werken? Dan is het traineeship voor AFAS consultant misschien wel wat voor jou. Of duik je liever in de cijfers en complexe vraagstukken? Kijk dan eens bij het traineeship Salarisadviseur. Lijkt het je wat om de schakel te zijn tussen HRM processen en ICT, dan is het traineeship functioneel beheer misschien wat voor jou.

Waarom werken bij IJK?

Wat voor een klant soms voelt als onmogelijk, is voor onze collega’s juist de start van een oplossing. Bij IJK helpen we processen in HR, IT en Bedrijfsvoering efficiënter en overzichtelijker te maken. Zodat onze klanten in de overheid, onderwijs en zorg (meer) tijd overhouden voor de dingen die écht belangrijk zijn. Bij ons werken betekent op een mooie en fijne locatie innovatief en uitdagend werk doen dat er toe doet.

Neem contact op met Maartje als je vragen hebt over onze traineeships.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Zij-instromen bij IJK is dé ideale manier om jouw carrière een nieuwe impuls te geven! Via ons zij-instroomtraject leer je IJK en het softwarepakket AFAS kennen, volg je cursussen en word je intensief begeleid door ervaren collega’s.

Je werkt als trainee 40 uur per week, waarbij je op woensdag en vrijdag trainingsdagen hebt en de andere dagen in het team meewerkt. Je start het traineeship met een salaris van € 2.550,- en je ontvangt een 13e maand.

Ben je een zij-instromer? Dan start je met een salaris van € 2.700,- en ontvang je een 13e maand.

Jazeker! Je krijgt van ons meteen een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wil je je aanmelden voor dit of een van de andere traineeships? Of heb je een vraag en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Maartje, corporate recruiter bij IJK.

Heb je een vraag aan Maartje, corporate recruiter bij IJK?
* verplicht veld

Wil je meer weten over werken bij IJK?

Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.