IJK levert tijd. Met HR-oplossingen die ertoe doen.

Tijd is schaars. Tijd die is geweest krijg je nooit meer terug. En tijd is geld. De tijd die je hebt kan je daarom maar beter goed besteden. Als je tijd hebt, krijg je meer ruimte voor samenwerking. Voor zelfontplooiing. Voor het uitwerken van een goede businesscase. Of voor vernieuwing. Meer tijd draagt bij aan jouw werkgeluk. IJk zorgt ervoor dat jij tijd terugkrijgt, met HR-oplossingen die ertoe doen.

Tijd om de dingen te doen die ertoe doen

Bij IJK zorgen we er met onze slimme software oplossingen en onze experts voor dat jij tijd terugkrijgt. Dat je geen tijd verliest aan handmatige en repeterende HR- en bedrijfsprocessen. Als kennispartner zorgen wij ervoor dat jij kunt versnellen. Zodat jij kan doen wat jij het liefste doet.

Al bijna 30 jaar verbinden wij mens en werk in de publieke sector

In 1993 startte Driessen Groep met twee diensten die nu bij IJK horen: personeels- en salarisadministratie en HR-kennisplatform RAP. IJK is daarmee de stamboom van de Driessen Groep. Bij IJK kennen we de uitdagingen in de overheid, het onderwijs, zorg en welzijn. En zorgen voor innovatieve oplossingen op basis van kennis, expertise en ervaring in de publieke sector.

Software en services voor de overheid, het onderwijs en de zorg

De kracht van IJK zit in de combinatie van specialistische dienstverlening én de inzet van slimme software. Inmiddels is IJK uitgegroeid tot toonaangevend expert op het gebied van outsourcing en consultancy van (HR) bedrijfsprocessen. De innovatieve softwareoplossingen zorgen ervoor dat je tijd terugkrijgt en geen tijd verliest aan handmatige en repeterende HR- en bedrijfsprocessen, zodat jij tijd krijgt voor de dingen die er toe doen. Zo zorgen we voor nog meer werkgeluk in de overheid, het onderwijs en de zorg.

Driessen Groep; een familie van bedrijven

Alle organisaties binnen Driessen Groep verbinden mens en werk. Ze maken processen eenvoudiger met software en services, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit en bieden online arbeidsmarktoplossingen. Zo dragen wij als familie van bedrijven al 30 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector.