Leerplatform

Stel de ontwikkeling van medewerkers centraal

IJK biedt jou een learning management systeem of learning experience platform dat past bij jouw organisatie, ambities en situatie. Een volledig leer- en ontwikkelplatform waarmee je kunt inspelen op de (leer)behoeften en talenten van medewerkers. Zo helpen we je bij het werven, ontwikkelen en behouden van talent. 

Maak een afspraak of stel een vraag aan Niels

Niels
Manager HR Tech

Stimuleer de ontwikkeling van medewerkers

Wil je de verantwoordelijkheid voor leren en ontwikkelen meer bij de medewerker zelf leggen? Verzorg binnen een Learning Experience Platform een compleet aanbod aan e-learning, gamification, pre- en onboarding, én blended learning voor jouw medewerkers.  

Organisa­ties die het Leerplatform gebruiken

Eén platform voor het ontwikkelen van skills

Is de informatie versnipperd over de organisatie? Mis je het overzicht in de talenten en prestaties van medewerkers en het management? Ons Learning Management System (LMS) biedt je op managementniveau inzicht in welke skills er in de organisatie aanwezig zijn en maak de stap naar een skillsbased organisatie.  

Dit biedt het Leerplatform jouw organisatie

Je krijgt met rapportages inzicht in competentieniveaus, voortgang en ontwikkeling. Je houdt grip op behaalde certificeringen waardoor compliancy kan worden aangetoond. Je zet de eerste stap naar een skillsbased organisatie. 

Veelgestelde vragen

IJK onderscheidt zich in het bieden van 4 oplossingen, en we bepalen samen met jou wat de juiste oplossing is voor de situatie en de behoefte die jouw organisatie heeft. Daarnaast zorgen we ook voor juiste implementatie en integratie. 

Er is een uitgebreide koppeling beschikbaar, koppelt met alle HR systemen, afhankelijk van jouw systeem bepalen we hoe dit er uit ziet.

Alle mogelijke leerinterventies krijgen een plek in het Leerplatform. Denk hierbij aan thema's zoals; compliance, blended learing, werkplek leren en reflecteren. Het platform laat alle werknemers in één geïntegreerde omgeving leren en ontwikkelen.

Het Learning Management System werkt op basis van een handig stoplichtensysteem met daaraan gekoppelde termijnen. Hierdoor zijn acties voor elke medewerker, rol of functie inzichtelijk. De handige managementrapportages dragen bij aan de monitoring op bevoegdheid en bekwaamheid.

Met integrale leerpaden bied je jouw medewerkers de juiste persoonlijk mix van verplichte en vrijwillige onderdelen. Een leerpad richt je eenmalig in met een mix van leer- en ontwikkelvormen. Dat is wel zo efficiënt voor de beheerder.

IJK heeft veel ervaring met Talent Experience Platform Cornerstone en de leerplatforms Infolearn en MyTalentBoard.

Jazeker, IJK zorgt voor de koppeling tussen het leerplatform en jouw AFAS-omgeving. 

Heb je een vraag aan Niels en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.