FiscFree - AFAS koppeling

Automatiseer het mutatieproces van FiscFree naar AFAS

De FiscFree - AFAS koppeling automatiseert het mutatieproces van FiscFree naar AFAS. Het is dé oplossing voor organisaties die zowel FiscFree als AFAS gebruiken. Je elimineert namelijk tijdrovende handmatige handelingen doordat dit proces geautomatiseerd wordt, en het risico op fouten bij het invoeren van mutaties wordt verkleind. De koppeling verwerkt de mutaties efficiënt en nauwkeurig, waardoor jij je kan concentreren op andere belangrijke taken.

Meer over HubBI of stel een vraag aan Tim

Tim
Specialist AFAS koppelingen

Bespaar tijd en verbeter kwaliteit

Met de FiscFree - AFAS koppeling bespaar je kostbare tijd en middelen, terwijl de kwaliteit en betrouwbaarheid van de mutatieverwerking verbetert. Zo kun jij je focussen op je kerntaken en verhoog je de efficiëntie van de HR-processen.

Organisa­ties die de FiscFree - AFAS koppeling gebruiken

FiscFree koppelen met AFAS? HubBI hubt het voor je!

Als virtuele AFAS-assistent helpt HubBI je om jouw werk sneller en gemakkelijker te maken. Daar waar handmatige processen geautomatiseerd kunnen worden, helpt HubBI je direct met slimme hubs. Zo ook voor de koppeling tussen FiscFree en AFAS. Hoe HubBI dat doet? HubBI haalt gegevens uit AFAS, bewerkt ze en stuurt ze weer terug. Achter de schermen regelt HubBI dit met complexe automatiseringsacties in een mum van tijd voor jou.

Deze en alle andere hubs vind je op www.hubbi.nl

Geavanceerde module

Het proces van de FiscFree - AFAS koppeling is naadloos en gestroomlijnd. Het begint met het genereren van een exportbestand in FiscFree, dat gedetailleerde informatie bevat over de afgeleverde producten bij werknemers en de bijbehorende salarismutaties. Vervolgens maakt de IJK koppeling deze gegevens 'AFAS-proof'. De juiste looncomponenten, loonmutaties en verlofcorrecties worden geïdentificeerd en automatisch verwerkt in AFAS. Dit geautomatiseerde proces zorgt voor een snelle en nauwkeurige verwerking van mutaties, zonder tussenkomst van menselijke handelingen.

De FiscFree - AFAS koppeling biedt veel flexibiliteit. Alle bronnen en doelen worden automatisch verwerkt en met de geavanceerde variant breid je de functionaliteit verder uit. Hierdoor kun je de specifieke behoeften en complexe situaties binnen jouw organisatie aanpakken en profiteer je van een nog uitgebreidere automatisering van je mutatieverwerking.

Veelgestelde vragen

De koppeling begint met het genereren van een exportbestand in FiscFree met gedetailleerde informatie over afgeleverde producten bij werknemers en bijbehorende salarismutaties. Vervolgens wordt dit bestand door de koppeling 'AFAS-proof' gemaakt, waarbij de juiste looncomponenten, loonmutaties en verlofcorrecties worden geïdentificeerd en automatisch verwerkt worden in AFAS.

Ja, de koppeling biedt flexibiliteit. Alle bronnen en doelen kunnen automatisch worden verwerkt en de geavanceerde variant biedt zelfs mogelijkheden voor uitbreiding van de functionaliteit. Hierdoor kunnen organisaties hun specifieke behoeften en complexe situaties aanpakken en profiteren van een nog uitgebreidere automatisering van hun mutatieverwerking.

Het implementeren van de FiscFree - AFAS koppeling doet IJK voor je. We hebben hier minder dan een dag voor nodig.

De IJK FiscFree - AFAS koppeling is gebouwd op het HubBI platform. HubBI is dé AFAS automation tool die ervoor zorgt dat handmatige handelingen in en om AFAS worden gereduceerd.

Heb je een vraag aan Tim en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.