AFAS VOG-koppeling

Automatiseer het VOG-aanvraagproces

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag tijdrovend? Niet met de AFAS VOG-koppeling. Met deze geavanceerde oplossing zet je deze handmatige actie om in een geautomatiseerd proces. De VOG-koppeling haalt automatisch de benodigde gegevens op uit het AFAS-systeem én dient de juiste VOG-aanvraag in bij Dienst Justitie. Zo houd jij tijd over, om die dingen te doen die er toe doen.

Meer over HubBI of stel een vraag aan Thijs

Thijs
Specialist AFAS koppelingen

Het voordeel van een VOG-koppeling

Door het automatiseren van de VOG aanvraag bespaar je veel tijd en neem je de foutgevoeligheid van handmatige handelingen weg. Ook wordt op deze manier nooit meer een aanvraag vergeten: het gebeurt namelijk automatisch.

Organisa­ties die de AFAS VOG-koppeling gebruiken

De aanvraag VOG automatiseren? HubBI hubt het voor je!

Als virtuele AFAS-assistent helpt HubBI je om jouw werk sneller en gemakkelijker te maken. Daar waar handmatige processen geautomatiseerd kunnen worden, helpt HubBI je direct met slimme hubs. Zo ook voor het aanvragen van een VOG met gegevens vanuit AFAS. Hoe HubBI dat doet? HubBI haalt gegevens uit AFAS, bewerkt ze en stuurt ze weer terug. Achter de schermen regelt HubBI dit met complexe automatiseringsacties in een mum van tijd voor jou.

Deze en alle andere hubs vind je op www.hubbi.nl

Transparante registratie en monitoring

De VOG-koppeling haalt de data van de (nieuwe) werknemer(s) op uit AFAS waarvoor een VOG benodigd is en zorgt ervoor dat de aanvraag bij Dienst Justis belandt. Vervolgens ontvangt de medewerker via Mijn Justis de VOG, de medewerker controleert deze en levert deze in bij de werkgever. De koppeling zet een taak klaar in AFAS met de opdracht om te controleren of de medewerker de VOG heeft aangeleverd. Zo zorg je voor een overzichtelijke registratie van aanvragen in het personeelsdossier, efficiëntie en gemoedsrust binnen jouw organisatie.

De VOG koppeling biedt je overzicht en volledige controle over de VOG-aanvragen. Alle relevante gegevens, zoals de aanvraagdatum en een duidelijk pdf-rapport, worden automatisch vastgelegd in het personeelsdossier in AFAS. Zo monitor je elke VOG-aanvraag en zie je geen enkele VOG-aanvraag meer over het hoofd. Dankzij de gestroomlijnde workflow biedt de koppeling zelfs de mogelijkheid om te verifiëren of de VOG-verklaring daadwerkelijk is ontvangen. Kortom, transparante registratie en monitoring zodat je het VOG-proces efficiënt beheert.

Veelgestelde vragen

Het implementeren van de VOG-koppeling doet IJK voor je. We hebben hier ongeveer één dag voor nodig.

IJK onderhoudt de VOG-koppeling. Wijzigen er velden of lay-out bij Dienst Justis? Dan zorgt IJK ervoor dat de koppeling wordt geüpdatet.

Alle relevante gegevens worden automatisch vastgelegd in het personeelsdossier, waardoor organisaties de status van aanvragen kunnen monitoren.

Heb je een vraag aan Thijs en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.