AFAS PNIL-module

Voorkom dubbele registraties van externe medewerkers

Werk je met externe medewerkers en zowel Profit HRM als Financieel? Dan is de kans groot dat je externe medewerkers (Personeel niet in loondienst – PNIL) dubbel vastlegt. IJK heeft een koppeling ontwikkeld om deze dubbele vastlegging te voorkomen. Met de AFAS PNIL-module van HubBI  automatiseer je het tijdrovende proces van dubbele registratie van externe medewerkers. De module zorgt voor een consequente registratie van PNIL'ers in zowel Profit HRM als Financieel. Zo verminder je het risico op fouten en ontbrekende informatie én bespaar je kostbare tijd.

Meer over HubBI of stel een vraag aan Thijs

Thijs
Specialist AFAS koppelingen

PNIL’ers in één keer in zowel Profit HRM als financieel

De dubbele registratie van Personeel niet in loondienst kost veel tijd, doordat medewerkers PNIL’ers zowel vastleggen in HRM voor het organigram en de juiste autorisatie, als in Financieel voor betalingen en contractbeheer. De PNIL-module automatiseert dit proces.

Organisa­ties die de AFAS PNIL-module gebruiken

PNIL’ers correct registreren? HubBI hubt het voor je!

Als virtuele AFAS-assistent helpt HubBI je om jouw werk sneller en gemakkelijker te maken. Daar waar handmatige processen geautomatiseerd kunnen worden, helpt HubBI je direct met slimme hubs. Zo ook voor het correct registreren in AFAS van Personeel niet in loondienst (PNIL). Hoe HubBI dat doet? HubBI haalt gegevens uit AFAS, bewerkt ze en stuurt ze weer terug. Achter de schermen regelt HubBI dit met complexe automatiseringsacties in een mum van tijd voor jou.

Deze en alle andere hubs vind je op www.hubbi.nl

Verplichtingen aanmaken

Je voert de PNIL-er één keer in, via het gebruiksvriendelijke InSite-portaal. Vervolgens zorgt de slimme koppeling voor registratie van de medewerker in HRM, het aanmaken van de crediteur in Financieel en het generen van een financieel contract. Contractverlengingen kunnen op dezelfde manier via InSite worden verwerkt.

Binnen de PNIL-module is het ook mogelijk verplichtingen aan te maken, waardoor je een overzichtelijk beeld krijgt van toekomstige betalingen en je inkoopfacturen gemakkelijk kan controleren. De PNIL-module van IJK biedt jou efficiëntie, nauwkeurigheid en aanzienlijke tijdwinst.

Veelgestelde vragen

Dat kan als jouw organisatie gebruikt maakt van AFAS ERP licenties en de modules HRM en Financieel.

Het implementeren van de PNIL-module doet IJK voor je. We hebben hier minder dan een dag voor nodig.

De IJK PNIL-module is gebouwd op het HubBI platform. HubBI is dé AFAS automation tool die ervoor zorgt dat handmatige handelingen in en om AFAS worden gereduceerd.

Heb je een vraag aan Thijs en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.