Financiële administratie

Houd grip op de financiële bedrijfsvoering

Neem afgewogen beslissingen op basis van een betrouwbare financiële administratie en actuele managementinformatie.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Levi

Levi
Specialist Financiële administratie

Houd (real time) grip op de financiën

Onze financiële professionals werken jouw administratie dagelijks bij. Je profiteert daardoor van de meest actuele gegevens en uitgebreide real time managementinformatie. Hierdoor houd je grip op de financiële situatie en stippel jij de juiste koers uit.

Organisa­ties die onze financiële administratie gebruiken

Doe het samen met onze ervaren professionals

Sta jij wel eens voor onaangename verrassingen doordat gegevens niet actueel zijn? Of is er onvoldoende financiële kennis en kunde in jouw organisatie om de administratie op het gewenste niveau te krijgen? Door de financiële administratie uit te besteden aan IJK, beschik je altijd over een team van deskundige en ervaren professionals. 

Wij verzorgen, ondersteunen en ontlasten

Onze professionals: 

  • Verzorgen de financiële administratie
  • Ondersteunen bij de planning- en controlcyclus
  • Houden je administratie altijd op orde
  • Ondersteunen je bij de meerjarenbegroting, het maken van managementrapportages en het samenstellen van de jaarrekening

Pas tevreden wanneer de kwaliteit goed is

Wij zijn pas tevreden als de kwaliteit van de administratie goed is. Samen stellen we vast welke werkzaamheden je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt blijven doen. Ons keuzemodel helpt daarbij. We kunnen je volledig ontzorgen, helpen bij ontwikkelingen of je ondersteunen. Het maakt niet uit wat je kiest, jij bent (en blijft) ‘in control’.

Veelgestelde vragen

In ons online keuzemodel zie je precies wat je standaard van ons mag verwachten met betrekking tot de outsourcing van de financiële administratie en waar wij extra dienstverlening kunnen leveren. Benieuwd naar dit keuzemodel? Laat het ons weten.

Hiervoor hebben wij het all-in-one abonnement. Dat is een soort strippenkaart waarmee je antwoord krijgt op al jouw vragen op het gebied van financiële administratie en/of salarisadministratie, of ondersteuning krijgt bij het beheer of de inrichting van AFAS.

Nee, dat kan niet. Wij werken alleen met de software van AFAS.

Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.