Case

Gemeente Zoetermeer 

Pionieren en vernieuwen. De gemeente Zoetermeer werkt continu aan haar organisatie. Er is oog voor de medewerker en ieders kwaliteiten vormen het uitgangspunt én de basis om te blijven groeien.

Onze oplossing

In gesprek met

René Haars, teammanager HR bij de gemeente Zoetermeer

Essentiële schakel tussen AFAS en de organisatie

Voor de gemeente Zoetermeer is IJK de essentiële schakel tussen AFAS Software en de gemeentelijke organisatie. René: "Het is fijn om een partner als IJK te hebben. We merken dat door de inzet van IJK zaken veel sneller en soepeler verlopen.”

De vraag

De gemeente Zoetermeer was op zoek naar een partner om de HR-processen verder te digitaliseren en de salarisadministratie aan uit te besteden. 

Onze oplossing

De samenwerking tussen IJK en de gemeente Zoetermeer is hecht. De gemeente is echt een voorloper. In het begin van de samenwerking ontwikkelden IJK en de gemeente samen maatwerkproducten, zoals de gespreksmodule en de declaratiemodule. 

"We merken dat door de inzet van IJK zaken veel sneller en soepeler verlopen. Wij besparen als organisatie hierdoor veel tijd. Heel simpel gezegd: is er een probleem, dan wordt het snel opgelost en hoeven we daar zelf niet in te duiken. Dat ontzorgen werkt heel prettig."

Het resultaat

"Wat betreft de huidige projecten zitten we in de afrondende fase. We hebben zelf een afdeling Functioneel Beheer die zorgt voor de inrichting van systemen. De meer specialistische vragen leggen we voor aan IJK.” Ook in de toekomst verwacht de gemeente op te blijven trekken met IJK.

 “Wij zijn een vooruitstrevende gemeente: we blijven continu vernieuwen, verbeteren en zoeken naar efficiency. Daarin blijven we ongetwijfeld samenwerken met IJK."

Heb je een vraag aan Thijs en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.