Overheid

Slimme HR-oplossingen voor de overheid

We helpen al 30 jaar overheidsinstellingen om werkwijzen en processen te digitaliseren, automatiseren en vooral te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat jij tijd terugkrijgt. Dat je geen tijd verliest aan handmatige en repeterende HR- en bedrijfsprocessen. Als partner zorgen wij ervoor dat jij kunt versnellen. Zodat jij kan doen wat jij het liefste doet. 

Maak een afspraak of stel een vraag aan Jorg 

Jorg
Specialist Overheid

HRM voor de overheid

Of het nou gaat om het binden van jonge ambtenaren, het toepassen van de cao of het vitaal houden van medewerkers, HRM is een belangrijk thema. De tijd dat het met name om administratie draaide, is voorbij. Grote vraagstukken als goed werkgeverschap, vitaliteit, mobiliteit en werkgeluk vragen om aandacht. IJK helpt jouw organisatie met slimme innovaties en tools, zodat jij je tijd op die vraagstukken kunt richten.

Het begint bij (goede) mensen

Hoe belangrijk personeel is voor een gezonde, goed werkende en persoonlijke overheidsorganisatie is wel duidelijk. In een krappe arbeidsmarkt is de roep om goede en betrokken mensen groter dan ooit. Aan de andere kant zoeken werknemers – die vaak de banen voor het uitzoeken hebben – naar een betekenisvolle, leuke baan én werkgever. Ze willen iets bijdragen. En dat heeft de overheid te bieden.

Hoe vind én bind je die?

Om die juiste mensen te vinden en te binden is goed HRM-beleid noodzakelijk. IJK ondersteunt je met gericht advies, optimalisaties, slimme tools, opleidingen en nog veel meer. 

Wij begrijpen waar jouw organisatie tegenaan loopt

Soms hebben we een goede standaardoplossing voor je. Zoals ons HRM kennisplatform RAP. Maar het kan ook zijn dat je nét wat anders nodig hebt. Of dat er een andere vraag speelt, dan je in eerste instantie verwacht had. Wij luisteren écht naar jouw verhaal en komen met de beste oplossing, die werkt. Standaard of op maat.

Onze software & services voor de overheid

Heb je een vraag aan Jorg en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.