Bedrijfsvoering

Begroten in het onderwijs

De begroting maken is een intensief proces, afhankelijk van veel input, verschillende professionals en diverse factoren. Hoe bewaak je het overzicht? En hoe zorg je voor het beste resultaat? De Begrotingsmanager van IJK helpt jou tijdens het begrotingsproces.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Levi

Levi
Specialist Bedrijfsvoering

Begroten en het onderwijs

Begroten en het onderwijs: het is een lastig huwelijk. De Inspectie vraagt scholen meerjarig te begroten en te zorgen voor een transparante verslaglegging. Een opdracht waar menig schoolbestuur mee worstelt, want goed begroten is een behoorlijke klus.

Real-time inzicht in de status van de begroting

De BegrotingsManager is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Het is een gebruikersvriendelijke webapplicatie die de begroting monitort en financiële analyses uitvoert. Medewerkers die betrokken zijn bij planning en control zien real-time of ze 'in control' zijn.

Zelf prognoses maken

De BegrotingsManager geeft in één geïntegreerde omgeving inzicht in het begrotingsproces, inclusief opvolging, scenario’s en rapportages. Iedereen die betrokken is bij de begroting krijgt een eigen rol en kan direct reageren bij veranderende omstandigheden. Je beschikt dagelijks over real-time realisatiecijfers, waardoor je direct inzicht hebt in rollende prognoses.

Altijd conform regelgeving

Verder voorziet het systeem volledig in wet- en regelgeving en ondersteunt het onderwijs voor de loonkostenbegroting en de DUO bekostigingen.

Onze software & services

Bekijk alle software, services & consultancy
Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.