Case

De Goudse Waarden 

Bij de Goudse Waarden vinden leerlingen waar ze echt goed in zijn en krijgen het onderwijs dat bij hen past: van praktijkonderwijs tot een tweetalig gymnasium.

Onze oplossing

In gesprek met

Mark Bergstra, controller bij de Goudse Waarden.

Centraliseren van HRM kennis en informatie

Via een cursus bij IJK kwam de scholengemeenschap in aanraking met het HRM kennisplatform RAP. Er was meteen enthousiasme, want het biedt de mogelijkheid informatie en kennis goed bereikbaar te maken en informatie snel te kunnen raadplegen. 

De vraag

Scholengemeenschap de Goudse Waarden was op zoek naar één plek om informatie over regelgeving en nieuwsberichten bereikbaar te maken voor medewerkers. Een platform waar scholen elkaar vinden en versterken.

Onze oplossing

De oplossing was simpel: het HRM-kennisplatform RAP. Mark: “Het systeem is duidelijk en makkelijk in het gebruik. Er komen heel inspirerende dingen voorbij, bijvoorbeeld op het forum. Op cao-gebied heb je toch met dezelfde onderwerpen te maken, dus waarom het wiel opnieuw uitvinden?" De kennisdeling binnen het kennisplatform RAP ziet Mark als een groot voordeel.

“Het is een grote kennisbank met verschillende invalshoeken. Je vindt er niet alleen de cao, maar ook jurisprudentie en nieuwsontwikkelingen. Daarnaast vonden we de helpdesk die we zochten. Een pluspunt vind ik het gebruikersgemak en het feit dat je toegang krijgt tot een groot HRM-netwerk.”

Het resultaat

"We vinden nu sneller informatie. Je hebt een breed pakket aan informatiekanalen voorhanden." Met IJK heeft Mark niet dagelijks contact, simpelweg omdat de tool goed werkt. “Maar als er iets is, dan wordt het direct opgepakt door de vriendelijke medewerkers!”

Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.