Registreer verlof eenvoudig in AFAS

AFAS Verlofmodule zorgt voor een snelle en foutloze berekening van zwangerschapsverlof én voor directe verwerking in AFAS.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Thijs

Thijs
Specialist AFAS koppelingen

Van handmatig naar geautomatiseerd

De berekeningen voor zwangerschapsverlof in het primair en voortgezet onderwijs kunnen een flinke uitdaging zijn. Onze AFAS Verlofmodule maakt een foutloze berekening en verwerkt de uitkomst meteen in AFAS. Losse Excel-berekeningen kunnen de prullenbak in!

Organisa­ties die de AFAS Verlofmodule gebruiken

Automatisch berekend én gestroomlijnd

De berekening van zwangerschapsverlof is niet eenvoudig. Je (zelfgebouwde) Excel-sheet biedt uitkomst, maar vraagt ook onderhoud. Zo kunnen er foutjes insluipen. En zie dan nog maar eens overzicht te houden. Niet optimaal en tijdsverspilling. Dat kan eenvoudiger en beter, dachten wij bij IJK.

Daarom ontwikkelden we de AFAS Verlofmodule die de verlofberekening volledig voor je automatiseert. En we hebben er meteen een gestroomlijnd proces omheen gebouwd. Door de volledige integratie met AFAS merk je niet eens dat ‘ie er is. Kortom: handig!

In lijn met regelgeving en schoolvakanties

AFAS Verlofmodule biedt een gestroomlijnd proces en altijd de juiste berekening. Zo weet je zeker dat je rekening houdt met actuele regelgeving en de schoolvakanties binnen jouw regio. Aanvraag en accordering doe je gewoon in het vertrouwde InSite.

Veelgestelde vragen

De medewerker en de leidinggevende zien meteen wat de gevolgen zijn van een aanvraag. Invullen is eenvoudig en na goedkeuring is de aanvraag direct verwerkt in AFAS. Zonder wachttijd.

Voor zwangerschapsverlof een verzuimmelding en bij het opgeven van de bevallingsdatum ook het afsluiten van de verzuimmelding met de juiste berekening voor de einddatum (incl. compensatie).

Ja, AFAS Verlofmodule houdt naast de standaard schoolvakanties rekening met de vrije dagen of weken van jouw school.

Heb je een vraag aan Thijs en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.