HR

Leren & talentontwikkeling

Als organisatie kun je alleen op een hoog niveau blijven presteren wanneer medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hoe belangrijk dát is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. IJK geeft je de tools in handen; of je nu met performance management of talent experience aan de slag wilt of medewerkers een goede e-learning wilt bieden. IJK zorgt voor het juiste learning management systeem. 

Maak een afspraak of stel een vraag aan Jeroen

Jeroen
Manager Consultancy

Een LMS voor elke situatie 

IJK biedt jou een learning management systeem (LMS systeem) dat past bij jouw organisatie, ambities en situatie. Zo helpen we je bij het werven, ontwikkelen en behouden van talent en zorgen voor een optimale employee journey. 

Monitor de ontwikkeling van medewerkers

Wat jouw ambities en behoeften als organisatie ook zijn, IJK adviseert je over de best passende oplossing. Ben jij gebruiker van AFAS dan zorgen wij een voor een naadloze integratie met AFAS. Medewerkers doen met een LMS heel eenvoudig en flexibel nieuwe vaardigheden op en jij monitort moeiteloos hun ontwikkeling.

Een LMS voor een optimaal leerklimaat

Wil je een compleet aanbod aan e-learning, gamification, pre- en onboarding én blended learning? Wij zorgen voor een optimaal ingericht Learning Management Systeem voor jouw organisatie. Zodat jouw medewerkers én de organisatie zichzelf blijven ontwikkelen. Via uitgebreide rapportages krijg je inzicht in competentieniveau ’s en ontwikkeling op team- én individueel niveau. 

Onze software & services

Heb je een vraag aan Jeroen en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.