Onze arbeidsvoorwaarden

Werken bij IJK betekent dat jij het verschil kan maken. Bij een innovatieve club waar jouw werkgeluk centraal staat. Natuurlijk krijg je een passend salaris wanneer je werkt bij IJK. Maar we investeren graag ook op andere manieren in jouw persoonlijke groei en werkgeluk. Zo bieden we je flexibele werktijden, een gratis luxe lunch in onze brasserie, een 13e maand en een uitstekende pensioenregeling. Op deze pagina lees je er alles over. Benieuwd naar onze vacatures?

Naar de vacatures

Werktijden

Tussen 07:00u en 19:30u is ons kantoorpand geopend. Je kunt je werktijden flexibel indelen en je hebt de mogelijkheid om parttime te werken. Bij IJK bestaat een fulltime werkweek uit 40 uur.

Lunch en fruit

Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van een vitale levensstijl. In onze Brasserie stel je bij het buffet gratis jouw gezonde lunch samen én heb je de hele dag beschikking over gratis fruit.

Verlof

Om lekker te ontspannen krijg je ruim 28 vakantiedagen op fulltime basis. Je hebt de mogelijkheid om, in overleg met jouw leidinggevende, extra verlof op te nemen. Een negatief saldo wordt achteraf verrekend met de 13e maand.

Thuiswerken

We hebben een fijne werkplek beschikbaar op kantoor in Helmond, maar gedeeltelijk thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden, inclusief een thuiswerkvergoeding.

Fietsregeling

Eens in de vijf volle jaren kan je deelnemen aan de fietsregeling. Je ruilt jouw brutoloon uit tegen een fiets met samenhangende zaken, dit levert interessant fiscaal voordeel op. Het maximale bedrag is € 2.000.

Pensioenregeling

Je kunt als werknemer bij IJK rekenen op een uitstekende pensioenregeling via BeFrank. Maar liefst twee-derde van de kosten worden betaald door IJK.

Vitaliteit

Vitaliteit vinden wij belangrijk en daar hoort natuurlijk ook voldoende beweging bij. Met bedrijfsfitness kun je voordelig sporten en fit blijven. Door je aan te melden kun je met korting sporten bij een sportclub dicht bij huis.

Goed Bekend dagen

Een dag waar alle IJK collega’s samen komen en we samen gave en leuke dingen doen, dat is de Goed Bekend dag! We doen dit 2x per jaar met alle IJK-collega’s. Daarnaast is er 2x per jaar de Driessen Groep Goed Bekend dag.

Salaris

Bij IJK werken we met salarisschalen, zodat je een helder beeld hebt van je carrièreperspectief. Daarnaast kun je rekenen op een vaste 13e maand als extra beloning.

Opleiding en training

De opleidingskalender biedt passende opleidings- en trainingsmogelijkheden die horen bij je functie en ontwikkeling. Onze opleidingsadviseur denkt graag met je mee over je loopbaan en opleidingsbehoefte.

Werkplek

IJK is onderdeel van Driessen Groep. Ons kantoor is gevestigd op Brainport Human Campus in Helmond; een bruisende locatie die verbinding stimuleert mét een eigen (sociale) koffiebar. Krijg een indruk van je nieuwe werkplek.

Kinderopvang

In ons kantoorpand biedt Korein dagopvang aan, speciaal voor kinderen (0-4 jaar) van medewerkers van Driessen Groep. Lekker dichtbij je werkplek, afgestemd op jouw werktijden, flexibel in uur afname én met korting.

Bij IJK maak jij het verschil

Juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar. Dat verschil maken doe je niet alleen. Bij IJK staan collega's voor elkaar klaar en willen we samen vooruit. De drive om het steeds slimmer te doen maakt ons onderscheidend. Je krijgt bij ons alle tijd en aandacht om je ideeën te uiten en te ontwikkelen. Wij geloven namelijk dat de beste ideeën komen van onze collega’s. Zo versterken we elkaar in kennis en expertise. Lees meer over onze werkwaarden en cultuur en bekijk onze 360° experience om een eerste indruk te krijgen van jouw werkplek.

Wil je weten hoe het is om te werken bij IJK? Bijvoorbeeld als AFAS consultant of salarisadviseur? Neem dan contact op met Naomi.

Heb je een vraag aan Naomi, corporate recruiter bij IJK?
* verplicht veld

Wil je meer weten over werken bij IJK?

Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.