Een campus waar kennis, ondernemerschap en innovatie samenkomen

De thuisbasis van IJK is Brainport Human Campus in Helmond. Een plek die mensen uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid samenbrengt. Met als doel elkaar te inspireren, te komen tot betere resultaten en te groeien. Én samen stappen te zetten om voor meer werkgeluk te zorgen.

Brainport Human Campus

Waar andere campussen in de Brainportregio zich richten op alleen technologische vernieuwing en vooruitgang, richt Brainport Human Campus zich op de impact daarvan op de mens. Werkgeluk is onmisbaar in ons leven. Het draagt bij aan topprestaties en aan een gelukkiger leven. De op de campus verzamelde organisaties komen tot betere resultaten op basis van kennis, ondernemerschap en innovatie.

De Brink

IJK huist in het gebouw De Brink aan de Vlamovenweg 4 in Helmond. Dit is één van de gebouwen op de campus. Het gebouw is gerealiseerd rondom het concept ‘human and digital’.  In het hart van De Brink, op de begane grond, vind je de Dorpsstraat. Met vergaderruimten die refereren aan de publiekstrekkers in een Dorpsstraat. De plekken waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten en kennis of informatie uitwisselen. Zoals het Theater, de Bieb, de Kruidenier en het Café.

Bekijk onze 360° experience