Slimme tools voor relevante informatie en inzichten

Met actuele en relevante informatie verkrijg je inzicht waarmee je processen en het beleid van jouw organisatie op elk moment kunt bijsturen, aanscherpen of aanpassen. Van HR-data voor management- en stuurinformatie, tot de administratie en de begroting. We bieden advies en software, op maat gemaakt voor de publieke sector, die bijdragen aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Technologie neemt werk uit handen

Gemak en tijdswinst gaan hand in hand bij onze software en services. Geef bijvoorbeeld de HR-data van jouw organisatie weer in een overzichtelijke dashboards. Hierdoor krijg je toegang tot uitgebreide up-to-date management- en stuurinformatie, waarbij je kunt inzoomen op locatie-, afdeling- of persoonsniveau. En dat met slechts één druk op de knop. Of kies voor het ontlasten van medewerkers en automatiseer of outsource de financiële administratie. 

Kennis, ervaring en expertise

Met bijna 30 jaar ervaring in de publieke sector begrijpen wij de uitdagingen waarmee jij te maken krijgt. Voor het oplossen van die vragen en problemen hebben wij processen en tools ontwikkeld. Onze adviseurs denken met je mee en komen met oplossingen die voor jouw organisatie werken. Wij luisteren goed en we leren van je collega’s. Wil je sparren of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. 

Bedrijfsvoeringsthema's

Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.