IT

Functioneel beheer

Functioneel beheer is een snel veranderend vakgebied. Wat hetzelfde blijft: de functioneel beheerder is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Een onmisbare schakel en aanjager van e-HRM-ontwikkelingen. Maar tegelijkertijd een schakel die lastig te vinden is. IJK kan jouw organisatie op verschillende manieren ondersteunen, bijvoorbeeld met werving, opleiding en consultancy. 

Maak een afspraak of stel een vraag aan Jeroen

Jeroen
Manager Consultancy

AFAS-partner

Werk je als organisatie met AFAS en ben je op zoek naar een functioneel beheerder die hierin de weg kent? Of wil je een functioneel beheerder verder opleiden tot AFAS professional? Dan zit je bij IJK goed. Wij werken al ruim 15 jaar met AFAS en zijn gecertificeerd AFAS partner; geen uitdaging of kans van AFAS is ons onbekend. Wij helpen jouw organisatie alles uit AFAS te halen dat je nodig hebt.  

Kennis van de publieke sector

IJK werkt voor organisaties in de publieke sector. We hebben jarenlange ervaring met de overheid, het onderwijs, zorg en welzijn. Domeinen waarvan we weten hoe ze werken en wat er speelt. En dat werkt fijn. Zo zijn wij in staat om precies die oplossingen te ontwikkelen die passen bij de vraagstukken van de sector waarin de organisatie actief is. 

AFAS naar een hoger niveau

Wil je jouw functioneel beheerder helpen om te groeien in zijn of haar vakgebied? Of advies over hoe het functioneel beheer optimaal in te richten? IJK helpt organisaties om kennis en vaardigheden van AFAS naar een hoger niveau te tillen door middel van meewerken (en coaching on the job), opleiden, consultancy of ons traineeship functioneel beheer. 

Altijd een passende oplossing voor functioneel beheer

Wij geloven niet in een standaardoplossing, maar voor een oplossing die het beste bij de organisatie en situatie past. Daarom gaan we graag met jou in gesprek. Voor functioneel beheer dat past!

Aandacht voor soft-skills

Als IJK weten wij dat alleen de ‘harde’ kant van het vak niet genoeg is om je vak als functioneel beheerder goed uit te oefenen. Sociale voelsprieten en goede communicatie zijn nodig om de optimale link te leggen tussen systemen en de mensen. In ons traineeship functioneel beheer is er veel aandacht voor die zachte kant van het vak. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat techniek in dienst staat van de mensen binnen een bedrijf. 

Onze software & services

Heb je een vraag aan Jeroen en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.