Bedrijfsvoering

Financiële administratie

Als organisatie wil je afgewogen beslissingen nemen op basis van een betrouwbare financiële administratie en actuele managementinformatie. Je wilt op tijd betalen en financieel je zaken op orde hebben. Houd grip op de financiële bedrijfsvoering.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Levi

Levi
Specialist Bedrijfsvoering

De financiële administratie: uitbesteden of zelf doen?

Steeds meer organisaties hebben moeite om hun financiële administratie zelf te verzorgen. Gelukkig zijn er alternatieven. Niet alleen kun je huidige medewerkers ontlasten door middel van automatisering. Je kunt ook de expertise van IJK-adviseurs in roepen. We helpen je, als je dat wilt, ook om medewerkers en systemen verder te ontwikkelen. Wil je liever alles uit handen geven? Ook dat is mogelijk.

Automatiseren financiële processen

Maak het jezelf (en anderen) makkelijk door processen slim in te richten. Optimaliseer financiële processen in en om AFAS via automatiseringsplatform HubBI. Dankzij scansoftware worden taken die voorheen veel tijd kostten, plotseling veel eenvoudiger. Bij IJK beschik je voor ondersteuning altijd over een team van deskundige en ervaren professionals.

Jarenlange ervaring in onderwijs, overheid, zorg en welzijn

Wij zijn pas tevreden als de kwaliteit van de administratie goed is. IJK heeft veel ervaring in dienstverlening voor de publieke sector. We weten wat hier speelt en hoe we tot oplossingen komen die deze sectoren verder helpen. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Plan een koffieafspraak in.

Onze software & services

Heb je een vraag aan Levi en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.