Terug

Femke, stagiaire bij IJK

• Studeert Human Resource Management aan Fontys Hogeschool
• Loopt stage vanaf augustus 2023
• Houdt van festivals, reizen en leuke dingen doen
• Zoekt graag terrasjes op met vriendinnen

Waarom heb je voor IJK als stagebedrijf gekozen?

Tijdens het eerste jaar van mijn studie maakte ik voor het eerst kennis met de Driessen Groep. Het leek me een super leuke plek om stage te gaan lopen vanwege de fijne sfeer en het enthousiasme van medewerkers. Tijdens het eerste gesprek bij IJK zag ik dat meteen terug! 

Wees niet bang om vragen te stellen of initiatief te tonen, je loopt stage om te leren

Hoe ervaar jij stage lopen bij IJK?

Ik ervaar mijn stage als erg leerzaam, maar ook zeker als enorm gezellig. Ik word echt gezien als volwaardig medewerker. Ik krijg de kans om mijn kennis te delen, mee te werken aan projecten, zelfstandig taken op te pakken en vergaderingen bij te wonen. 
De lunch met collega’s in de Brasserie is ook altijd lekker en gezellig, zeker als het wordt afgesloten met een potje tafelvoetbal!

Wat houdt je stage precies in?

Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn opleiding. Ik mag dus mijn meeloopstage doen bij IJK! Ik loop stage op het gebied van recruitment en employer branding. Tijdens mijn stage doe ik onderzoek naar de onboarding binnen IJK.

Welke tip wil je geven aan een toekomstige stagiaire?

Wees niet bang om vragen te stellen of initiatief te tonen, je loopt stage om te leren! Je collega’s zullen het waarderen en je graag willen helpen. Laat ook zeker je ideeën horen. Een frisse blik is heel waardevol voor stageorganisaties en ze staan hier zeker voor open. Je krijgt zeker geen spijt als je kiest voor IJK als stageorganisatie! 

Wil jij ook stage lopen bij IJK? Laat het ons weten via vacatures@ijk.nl of 0492-506660 en we kletsen graag met je verder.

Bekijk onze vacatures