Werken als salarisadviseur bij IJK

Wil jij met jouw kennis op het gebied van salarisadministratie het verschil maken in een energieke en dynamische organisatie? Maak dan eens kennis met IJK. Lees hier waarom een baan als salarisadviseur bij IJK zo interessant is en bekijk de ervaringen van collega's.

Samen verbeteren

In de functie van salarisadviseur ben je niet alleen bezig met mutaties. Je bent echt sparringpartner voor jouw klanten, waarvan je er meerdere tegelijkertijd bedient. Je helpt organisaties die werk doen dat er toe doet, zoals in het onderwijs, de zorg en bij de overheid. Samen maken we hun systemen en processen elke dag een beetje beter. En ook elkaar.

Afwisseling en ruimte voor ontwikkeling

De dynamiek is hoog en elke dag is anders. Daarbij werk je nauw samen met je directe collega’s, want we zijn ervan overtuigd dat we verder komen door samen te werken. Deze manier van werken zorgt voor een veilige omgeving waarin je wordt aangemoedigd jezelf te zijn en je te ontwikkelen op een manier zoals jij het wil.

Oog voor jou

Bij IJK gaan we voor werkgeluk, maar weten we ook dat de invulling van werkgeluk persoonlijk is. Daarom gaan we met jou in gesprek over wat het beste bij je past. Bijvoorbeeld over het vormgeven van je persoonlijke ontwikkeling of over de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Kies jij voor IJK?

Als je houdt van een baan waarin persoonlijke aanpak voorop staat en waar we werken in teamverband in een dynamische omgeving, dan is de functie van salarisadviseur bij IJK misschien wel een héle goede stap voor jou.

Naar de vacatures of stel een vraag aan Naomi

Heb je een vraag aan Maartje, corporate recruiter bij IJK?
* verplicht veld

Wil je meer weten over werken bij IJK?

Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.