Terug

Yari, E-HRM adviseur bij IJK

• Sinds 2021 werkzaam bij IJK.
• Energiek en altijd op zoek naar de uitdaging.
• Van het bedienen van gasten in het café naar het bedienen van klanten op AFAS.
• Guilty pleasures:
Foute tv-series zoals Temptation Island, Echte meisjes in de jungle en Ex on the beach
Onbekende hits van eigen bodem (Voorbeeld: Dirk Meeldijk - Vier zomers lang)
'Cappuccino met een extra shot' van Jan & Koek

Yari Vinken

Wat doet een E-HRM adviseur?

Het werk van een E-HRM adviseur is erg afwisselend. Van het beheren van AFAS omgevingen tot het adviseren in de optimalisatie van HRM/payroll processen. De ene dag ben je bezig met het implementeren van een geheel nieuwe AFAS omgeving en de andere dag pak je tickets op. Het belangrijkste is dat je elke klant van een passend advies kan voorzien, voor welke situatie dan ook.

Ik ga liever op zoek naar de oorzaak van het probleem, dan het aanpakken van het gevolg

Hoe ziet het team eruit? En vooral, wat is de sfeer?

Mijn team bestaat vooral uit salarisadviseurs, ik ben namelijk de enige E-HRM adviseur. De sfeer in ons team is lekker informeel en gezellig. Er is altijd tijd voor een praatje en een geintje op zijn tijd. Maar we zijn ook zeker niet bang om de handjes te laten wapperen. 

Wat is jouw leukste project tot nu toe?

Dat was de AFAS implementatie van onze grootste klant (tot nu toe). Inmiddels de derde AFAS implementatie waarbij ik betrokken ben geweest en waarbij ik zelf ook de grootste verantwoordelijkheid heb gehad. Super gaaf om samen met een aantal collega’s en de klant een geheel nieuwe AFAS omgeving neer te zetten en daarin met je advies een grote rol te kunnen spelen.

Komen jouw verwachtingen en ambities uit?

Toen ik begon in deze functie had ik letterlijk geen idee wat ik precies kon verwachten. Maar alle puzzelstukjes zijn geheel op zijn plaats gevallen, dit past perfect. Vooral de autonomie en de afwisseling die ik ervaar in mijn werkzaamheden zijn voor mij erg waardevol gebleken. En omdat AFAS zich altijd blijft ontwikkelen kun je blijven groeien in je functie, zowel inhoudelijk als op het gebied van klantcontact.

Waarom moeten anderen mensen bij IJK komen werken? Oftewel wat is de IJK-factor?

Bij IJK kun je lekker je zelf zijn. Al ben je extravert, introvert, een grappenmaker of de serieuze collega, iedereen wordt geaccepteerd. Ook kijken ze bij IJK naar de individuele ontwikkeling, is er ruimte voor eigen inbreng en krijg je de ruimte om te groeien. Oh ... en had ik al gezegd dat je bij IJK elke dag een gratis lunch krijgt die wordt geserveerd vanuit onze eigen brasserie?

Heb jij vragen voor Yari, heb je interesse in de functie van E-HRM adviseur of een andere functie bij IJK? Laat het ons weten via vacatures@ijk.nl of 0492-506660 en we kletsen graag met je verder.

Bekijk onze vacatures