Ben jij klaar voor de tijd van je leven?

Bekijk onze vacatures of stel een vraag aan Naomi

Werkgeluk is onmisbaar

Werkgeluk draagt bij aan topprestaties, aan een gelukkiger leven thuis en het zit vaak in kleine details. Het is een belangrijk thema voor onze klanten, maar ook voor de medewerkers van IJK. Bij IJK beleef je de tijd van je leven, op een mooie en fijne locatie doe jij innovatief en uitdagend werk dat er toe doet.

Een uitdaging is de start van een oplossing

Wat voor een klant soms voelt als onmogelijk, is voor onze collega’s juist de start van een oplossing. Bij IJK helpen we processen in HR, IT en Bedrijfsvoering efficiënter en overzichtelijker te maken. Zo houden onze klanten in de overheid, onderwijs en zorg (meer) tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Vacatures

Bij IJK maak jij het verschil. Want juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar. Dat verschil maken doe je niet alleen. Bij IJK staan collega's voor elkaar klaar en willen we samen vooruit. De drive om het steeds slimmer te doen maakt ons onderscheidend. Je krijgt bij ons alle tijd en aandacht om je ideeën te uiten en te ontwikkelen. Wij geloven namelijk dat de beste ideeën komen van onze collega’s. Zo versterken we elkaar in kennis en expertise.

Wil je weten hoe het is om te werken bij IJK? Bijvoorbeeld als AFAS consultant of salarisadviseur? Neem dan contact op met Naomi.

IJK traineeships en zij-instroom

Sta je aan het begin van je loopbaan en spreekt procesoptimalisatie of salarisadministratie jou aan? Met onze traineeships kun jij onze volgende consultant worden. Tijdens een traineeship leer jij samen met andere trainees onze organisatie en het softwarepakket AFAS kennen. Een vliegende start van jouw loopbaan! Lees meer over onze traineeships.

Ben jij leergierig, maar heb je geen of weinig ervaring in het vakgebied? Zij-instromen bij IJK is dé ideale manier om jouw carrière een nieuwe impuls te geven! Via ons zij-instroomtraject leer je IJK en het softwarepakket AFAS kennen, volg je cursussen en word je intensief begeleid door ervaren collega’s.

Stages

We hebben regelmatig stageplekken beschikbaar. Stage lopen bij IJK betekent (mee)werken in een gezellig team waar je veel kunt leren en veel verantwoordelijkheid krijgt. Je krijgt een stagevergoeding en iedere dag een gratis verzorgde lunch op kantoor. Tegelijkertijd leer je over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, de publieke sector, cao’s, wijzigingen in wet- en regelgeving en HRM-gerelateerde zaken.

Heb jij topprestaties geleverd tijdens je stage? Dan zijn er zijn volop kansen om na je stage bij ons dienst te komen. Je vindt stages bij onze vacatures.

Vacatures, traineeships en stages

Heb je een vraag aan Naomi, corporate recruiter bij IJK?
* verplicht veld

Wil je meer weten over werken bij IJK?

Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.