Terug

Whitepaper 'Robotisering van HR-taken'

Door de opmars van het thuiswerken, als gevolg van de coronacrisis, zijn technologische oplossingen in sneltreinvaart geadopteerd in organisaties. Ook in de publieke sector; overheid, onderwijs en zorg, wordt inmiddels volop digitaal gewerkt. Hoewel HR wordt gekenmerkt door menselijk handelen, ondersteunt technologie inmiddels ook de cruciale rol van HR. Hierdoor is het mogelijk om efficiënter te werken en blijft er meer tijd over voor het echte mensenwerk.

Voor HR een kans om stappen te zetten op dit thema en verdere automatisering van processen toe te passen. Waar in veel organisaties de focus nog ligt op het digitaliseren van processen, zijn sommige al toe aan de volgende stap; het verder automatiseren van processen. Sectoren als telecom, de financiële wereld en het verzekeringswezen zetten hiervoor al geruime tijd software automation in; robots die processen efficiënter maken, risico’s verminderen en compliance inregelen.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • software automation;
  • de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk van HR;
  • wat software automation oplevert voor HR;
  • hoe je zelf aan de slag gaat;
  • de kijk van Patrick Adriaansen, directeur IJK, over een geïntegreerde medewerker-ervaring.

In deze whitepaper lees je over software automation en AFAS. Met behulp van digital process automation (DPA) haal je het maximale uit de software van AFAS. IJk heeft het gebruiksvriendelijke integratieplatform HubBi ontwikkeld, dat faciliteert in DPA. Met HubBi automatiseer je zonder IT,- of programmeerkennis bewerkingen van gegevens in AFAS. Zoals het toevoegen, verplaatsen of wijzigen van gegevens. Een bewerking die je zonder automations handmatig uitvoert. 

Met HubBi maken we onder andere de volgende koppelingen mogelijk:

  • VOG koppeling (automatiseren van het VOG aanvraag-proces)
  • PNIL koppeling (eenmalig invoeren van externe medewerkers -  Personeel niet in loondienst - PNIL). 
  • BIG koppeling (automatisch vanuit AFAS controleren of er een geldige BIG en/of geneeskundige specialisten registratie is)

Heb je aanvullende vragen of wil je meer informatie over bovenstaande mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

* verplicht veld

Ja, ik ontvang graag deze publicatie

Vul onderstaand formulier in om 'Robotisering van HR-taken' aan te vragen.