Terug

Webinar 'Maak bedrijfsprocessen in AFAS kinderlijk eenvoudig met HubBI'

Werk je met AFAS en heb je nog vaak te maken met handmatige handelingen? Met het door IJK ontwikkelde koppelplatform HubBI automatiseer je gegevensbewerkingen voor AFAS.

IJK organiseerde onlangs een online demo over de werking van het AFAS koppelplatform HubBI. Hierin komen een aantal praktische voorbeelden aan bod en zie je hoe snel je met HubBI een proces kunt automatiseren.

Enkele voorbeelden waarvoor je HubBI kunt inzetten:

  • Een nieuwe medewerker geautomatiseerd toegang geven tot OutSite om bijvoorbeeld het contract te laten tekenen. Vervolgens geef je de medewerker vanaf datum in dienst geautomatiseerd toegang tot InSite.
  • Automatisch vullen van het UPN veld voor de nieuwe medewerker.

Waarom HubBI inzetten?

HubBI maakt je bedrijfsprocessen in AFAS eenvoudiger, sneller en efficiënter. Door deze processen te automatiseren beperk je repeterende en tijdrovende werkzaamheden tot een absoluut minimum. Daarmee bespaar je ook nog eens flink op de kosten. HubBI geeft medewerkers meer tijd en ruimte om zich te richten op taken die het verschil maken. Hierdoor zijn medewerkers van een grotere toegevoegde waarde voor de organisatie. Je hebt voor HubBI geen programmeerkennis of AFAS consultancy nodig. Je kunt volledig zelfstandig aan de slag.

Ben je benieuwd wat ons koppelplatform HubBI voor jouw organisatie kan betekenen? Registreer je dan via onderstaand formulier en ontvang een link om de demo direct terug te kijken.

* verplicht veld

Dit webinar terugkijken

Vul het formulier in en je ontvangt een link waarme je het webinar 'Maak bedrijfsprocessen in AFAS kinderlijk eenvoudig met HubBI' direct terug kunt kijken.