Salarisadministratie traineeship. Ben jij onze toekomstige salarisadviseur?

Ben je gek op HRM en cijfers en word je blij van het oplossen van problemen? Dan is de rol van salarisadviseur misschien wel op jouw lijf geschreven! Bouw met IJK aan een succesvolle carrière.

Dit houdt het traineeship in

Het traineeship start op 1 mei voor een periode van een half jaar. De focus ligt op jouw persoonlijke- en professionele groei. Tijdens het traineeship leer jij IJK en het softwarepakket AFAS kennen. Daarnaast leer je door middel van de soft skills trainingen meer over jezelf. Je volgt cursussen en wordt begeleid door ervaren collega’s.

 • Traject van een half jaar.
 • Het traject doorloop je met andere trainees.
 • Begeleiding door interne en externe professionals.
 • Aandacht voor zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling.
 • Na vijf weken al learning on the job.
 • Startsalaris € 2.550,- bij 40 uur + 13e maand.
  Ben je een zij-instromer? Dan ontvang je een startsalaris van € 2.750,- bij 40 uur + 13e maand.

Wat doet een trainee salarisadministratie?

Het traineeship salarisadminisratie is een springplank naar de rol van salarisadviseur. In een half jaar tijd word je opgeleid en begeleid door interne en externe professionals en coaches. Na vijf weken kijken we welk team het beste bij je past en ga je al aan de slag.

Bekijk ook de video van oud-trainee Carmen en lees haar ervaring of neem contact op met Naomi als je vragen hebt over dit traineeship.

Het vak van salarisadviseur

Het traineeship leidt je op tot salarisadviseur. Bij IJK betekent dat dat je verschillende organisaties ontzorgt bij hun salarisadministratie. Daarnaast denk je met ze mee en los je complexe vraagstukken op. Je werkt voor verschillende organisaties in de publieke sector en krijgt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij zijn er genoeg collega’s waar je mee kunt sparren en van kunt leren.

Bekijk ook de video van Tanya en lees de ervaringen van salarisadviseur Danielle.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Zij-instromen bij IJK is dé ideale manier om jouw carrière een nieuwe impuls te geven! Via ons zij-instroomtraject leer je IJK en het softwarepakket AFAS kennen, volg je cursussen en word je intensief begeleid door ervaren collega’s.

Wij geven je vijf redenen:

 • Er is aandacht voor zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling.
 • Vanaf dag één ontvang je salaris.
 • Je werkt bij een ‘best managed company’.
 • IJK heeft een informele cultuur waar je echt jezelf mag zijn.
 • Na vijf weken ga je het leren en werken al combineren.

Je werkt als trainee 40 uur per week, waarbij je op woensdag en vrijdag trainingsdagen hebt en de andere dagen in het team meewerkt. Je ontvangt een salaris van € 2.550,- en een 13e maand. Ben je een zij-instromer? Dan ontvang je een startsalaris van € 2.700,- bij 40 uur + 13e maand.

Jazeker! Je krijgt van ons meteen een jaarcontract.

Wil je je aanmelden voor dit of een van de andere traineeships? Of heb je een vraag en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Naomi, corporate recruiter bij IJK.

Wij bieden momenteel drie verschillende traineeships aan, namelijk: AFAS consultant, salarisadviseur en functioneel beheerder.

Heb je een vraag aan Maartje, corporate recruiter bij IJK?
* verplicht veld

Wil je meer weten over werken bij IJK?

Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.