Overslaan en naar de inhoud gaan
E-learning module voor AFAS

E-learning module voor AFAS

E-learning is een effectieve methode voor het overdragen en verspreiden van kennis. Met de e-learning module voor AFAS software heeft u alles in huis om e-learning binnen uw organisatie mogelijk te maken.

Stel e-learning eenvoudig beschikbaar

Maak van uw AFAS-omgeving een e-learning platform. Stel eenvoudig trainingsmodules online beschikbaar voor medewerkers via de vertrouwde InSite-omgeving.

Zorgeloze en snelle integratie

De module integreert e-learning met de module cursusmanagement van AFAS. Hierin kunt u zowel uw eigen lesmateriaal als materiaal van derden aanbieden én beheren. Extra (externe) koppelingen zijn niet nodig. Hierdoor kunt u e-learning snel en efficiënt uitrollen binnen uw organisatie.

Bekijk de video

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Rapporteren is mogelijk op meerdere niveaus. Zo heeft u onder andere inzicht in de voortgang van opleidingstrajecten, de scores en het bezettingsoverzicht. Ook ziet u de beoordelingen per cursus en welke medewerkers wel of niet hebben deelgenomen.

Uw AFAS software als krachtig LMS

Medewerkers volgen hun e-learning via de vertrouwde Insite of Outsite omgeving. Gedetailleerde informatie over afgelegde trajecten kunt u vervolgens in AFAS rapporteren op medewerkerniveau, maar ook bijvoorbeeld per afdeling of vestiging. Hierdoor maakt u van uw AFAS software een volwaardig en krachtig LMS (Learning Management Systeem).

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u ervaren hoe u e-learning in AFAS toegankelijk maakt? In een 100% vrijblijvende demonstratie tonen wij u graag de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen over integratie van e-learning met uw AFAS-omgeving.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Samengevat, met de AFAS e-learning module:

  • Reduceert u uw opleidingskosten; u bespaart op reiskosten, locatiehuur en aanschaf van lesmateriaal. Daarbij is het opleidingsaanbod voor medewerkers altijd en overal beschikbaar.
  • De installatie is 'plug and play' waardoor u snel aan de slag kunt.
  • U maakt van uw AFAS software een volwaardig LMS .
  • Het is mogelijk om eigen lesmateriaal én materiaal van derden aan te bieden.
  • Met de uitgebreide rapportagemogelijkheden krijgt u inzicht in de prestaties van medewerkers en trainers.
  • U kunt eenvoudig deelnemers, groepen en externe partners uitnodigen.
  • Het is een betaalbare oplossing met een transparant licentiemodel.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.