Overslaan en naar de inhoud gaan
E-learning module

Eenvoudig aan de slag met e-learning

E-learning is een onmisbare vorm voor het overdragen en verspreiden van kennis. Met de e-learning module en AFAS software heeft u alles in huis om e-learning voor uw organisatie mogelijk te maken.

Geïntegreerde e-learning

Met de e-learning module stelt u snel en eenvoudig voor uw medewerkers trainingsmodules online beschikbaar.

Volledige AFAS integratie

Met deze module is het mogelijk om e-learning te integreren binnen de module cursusmanagement van AFAS. Er zijn geen externe of extra koppelingen nodig. Bovendien gaat de inrichting snel waardoor u ook snel aan de slag kunt. Wel zo gemakkelijk.

Bekijk de video

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

U heeft de mogelijkheid te rapporteren op diverse niveaus. Denk aan het aantal gevolgde cursussen en de behaalde resultaten per medewerker of de bezettingsgraad en de beoordeling van de cursus.

Waarom e-learning?

  • Uw opleidingsaanbod is voor uw medewerkers altijd en overal beschikbaar.  
  • Met E-learning reduceert u opleidingskosten. U spaart bijvoorbeeld op reiskosten van de deelnemers en trainers, de locatiehuur en aanschaf van lesmateriaal.

Maak van AFAS een LMS

Uw medewerker legt de e-learning af via de vertrouwde Insite/Outsite omgeving. Gedetailleerde info over afgelegde e-learning is in AFAS te rapporteren op medewerkerniveau, maar ook per afdeling, vestiging, enz. Een ideale manier om van uw AFAS-software een geïntegreerd LMS (Learning Management Systeem) te maken.

Waarom werken met de e-learning module? 

  • U krijgt een geïntegreerd leermanagement systeem in uw AFAS software. 
  • De installatie is heel eenvoudig waardoor u snel aan de slag kunt. 
  • Het is mogelijk om zowel eigen lesmateriaal als content van derden aan te bieden. 
  • Door de uitgebreide rapportagemogelijkheden bespaart u tijd en krijgt u meer inzicht in de prestaties van uw medewerkers en trainers.
  • Het is een betaalbare oplossing.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.