Overslaan en naar de inhoud gaan
E-learning module voor AFAS

E-learning module voor AFAS

E-learning is een effectieve methode voor het overdragen en verspreiden van kennis. Met de e-learning module voor AFAS software heb je alles in huis om e-learning binnen jouw organisatie mogelijk te maken.

Stel e-learning eenvoudig beschikbaar

Maak van de AFAS-omgeving een e-learning platform. Stel eenvoudig trainingsmodules online beschikbaar voor medewerkers via de vertrouwde InSite-omgeving.

Zorgeloze en snelle integratie

De module integreert e-learning met de module cursusmanagement van AFAS. Hierin kan zowel eigen lesmateriaal als materiaal van derden worden aangeboden én beheerd. Extra (externe) koppelingen zijn niet nodig waardoor e-learning snel en efficiënt kan worden uitgerold binnen de organisatie.

Bekijk de video

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Rapporteren is mogelijk op meerdere niveaus. Zo heb je onder andere inzicht in de voortgang van opleidingstrajecten, de scores en het bezettingsoverzicht. Ook zie je de beoordelingen per cursus en welke medewerkers wel of niet hebben deelgenomen.

Jouw AFAS software als krachtig LMS

Medewerkers volgen hun e-learning via de vertrouwde Insite of Outsite omgeving. Gedetailleerde informatie over afgelegde trajecten rapporteer je vervolgens in AFAS op bijvoorbeeld medewerkersniveau, per afdeling of vestiging. Hierdoor maak je van de AFAS software een volwaardig en krachtig LMS (Learning Management Systeem).

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je zelf ervaren hoe je e-learning in AFAS toegankelijk maakt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over de integratie van e-learning met AFAS.

Vraag een vrijblijvende demo aan

7 voordelen van de AFAS e-learning module:

  1. Een directe vermindering van de opleidingskosten door een besparing op reiskosten, locatiehuur en aanschaf van lesmateriaal. Daarbij is het opleidingsaanbod voor medewerkers altijd en overal beschikbaar.
  2. De installatie is 'plug and play' waardoor je snel aan de slag kunt.
  3. De module maakt een volwaardig LMS van de bestaande AFAS omgeving.
  4. Het is mogelijk om eigen lesmateriaal én materiaal van derden aan te bieden.
  5. Met de uitgebreide rapportagemogelijkheden krijg je inzicht in de prestaties van medewerkers en trainers.
  6. Je nodigt eenvoudig deelnemers, groepen en externe partners uit.
  7. Het is een betaalbare oplossing met een transparant licentiemodel.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.