Terug

Webinar 'E-learning integratie in AFAS'

Werk je met AFAS en wil je een goede basis leggen voor het aanbieden van cursussen en e-learning via jullie eigen vertrouwde InSite omgeving? Met cursusmanagement van AFAS in combinatie met de e-learningmodule is dit mogelijk. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van externe platformen.

IJK organiseerde onlangs een online demo hoe je e-learning integreert binnen de module cursusmanagement van AFAS en op welke manier je e-learning inzet. Denk aan on-boarding en toetsing van theorie. Door cursussen te combineren met e-learning faciliteer je blended learning binnen jouw organisatie.

De belangrijkste redenen om de module cursusmanagement in combinatie met e-learning in te zetten, hebben we voor je op een rij gezet:

  • Je krijgt een geïntegreerd learning management systeem in jouw AFAS software.
  • Je kunt blended learning faciliteren voor jouw medewerkers.
  • Het is mogelijk om zowel eigen lesmateriaal als content van derden aan te bieden.
  • Door de uitgebreide rapportagemogelijkheden bespaar je tijd en krijg je meer inzicht in de prestaties van jouw medewerkers en trainers.
  • Het levert een besparing op in de opleidingskosten van jouw medewerkers.

Ben je benieuwd wat cursusmanagement- en de e-learningmodule voor jouw organisatie kunnen betekenen? Registreer je dan via onderstaande knop en ontvang een link om de demo direct terug te kijken.

Voorbereiding

Om e-learning integratie binnen AFAS toe te kunnen passen is het noodzakelijk om de module cursusmanagement in te richten. Heb je nog geen cursusmanagement ingericht in AFAS? Bekijk dan ter voorbereiding deze pagina van AFAS. IJK helpt je ook bij het inrichten van deze AFAS-module.

Werk je met AFAS en heb je nog vaak te maken met handmatige handelingen? Met het door IJK ontwikkelde AFAS koppelplatform HubBI automatiseer je eenvoudig gegevensbewerkingen voor AFAS.

* verplicht veld

Dit webinar terugkijken

Vul het formulier in en je ontvangt een link waarme je het webinar 'E-learning integratie in AFAS' direct terug kunt kijken.