Overslaan en naar de inhoud gaan
Zorg sectorpagina

HRM maakt de zorg beter

In de meeste zorgorganisaties is HRM een stafafdeling. Maar wel een stafafdeling die zich sterk bewust is van hun sleutelpositie. Want inzetbaarheid, instroom, uitstroom, opleiding, cao en arbeidsvoorwaarden zijn thema's waar HRM hoofdverantwoordelijk voor is. En dit zijn precies de thema's die nu en in de komende jaren het verschil maken. IJK ondersteunt de afdeling HRM hierbij.

Samen sterk voor de zorg

De coronacrisis heeft iedereen bewust gemaakt van het belang én de kwetsbaarheid van de zorg. Personeelstekorten en verzuim maken dat het primaire proces onder druk komt te staan. HRM in de zorg is niet direct zichtbaar op de voorgrond, maar is van vitaal belang om de uitdagingen het hoofd te bieden.

Hoe maakt jouw HRM afdeling de zorg beter?

Wat doet HRM nu precies? En waar zetten jullie je elke dag voor in? Met de poster 'HRM maakt de zorg beter' laat je aan iedereen zien hoe jullie doelen voor 2021 bijdragen aan een betere zorg. 

Vraag de gratis poster aan

HR-dienstverlening in de zorg

Of het nu gaat om verpleeg-, verzorgingshuizen (VVT), ziekenhuizen of andere organisaties in zorg & welzijn, de zorg voor cliënten en patiënten staat centraal. Zorgverleners zijn gepassioneerd en gedreven met het doel zo goed mogelijke zorg te verlenen. Alle samenwerkende organisaties in de zorg zijn zich hiervan bewust. Dit geldt ook voor IJK. Onze software en services zijn erop gericht dat jouw medewerkers zich kunnen richten op de zorg.

Gebruiksvriendelijke en efficiënte tooling voor medewerkers en leidinggevenden

  • Maak AFAS processen eenvoudig en overzichtelijk met de AFAS procesversnellers.
  • Creëer waardevolle stuurinformatie met HR- en financial- analytics met behulp van de AnalyseManager.

Maak gebruik van de kennis en capaciteit van onze mensen

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.