Terug

Whitepaper 'AFAS als kernapplicatie in de zorg'

De dienstverlening aan patiënten en andere hulpbehoevenden staat steeds meer onder druk. Zorgorganisaties worden continu geconfronteerd met allerlei uitdagingen. Denk aan veranderende wet- en regelgeving, arbeidsmarktproblematiek, nieuwe financiële afspraken en druk op tarieven. Digitalisering speelt een belangrijke rol bij het vinden van een oplossing voor deze vraagstukken. Zowel in de zorg zelf, als in de bedrijfsvoering. Denk aan applicaties voor roostering, het EPD/ ECD en allerlei kleinere subapplicaties (zoals een aanmeldzuil of de toegangscontrole).

Veel organisaties hebben door het alsmaar toevoegen van nieuwe applicaties, een heel versnipperd applicatielandschap. Van overzicht is dan geen sprake meer. Dat kan anders. Maar hoe ziet een overzichtelijk applicatielandschap er dan precies uit in de zorg? En waar moet je beginnen om die onoverzichtelijke lappendeken te ontrafelen?

Vraag de whitepaper kosteloos aan

In deze whitepaper nemen we je op een praktische manier mee in het applicatielandschap in de zorg. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • de drie kernapplicaties die een belangrijke rol spelen binnen de zorg;
  • de mogelijkheden met AFAS als kernapplicatie;
  • hoe IJK jouw organisatie hierbij kan helpen.
* verplicht veld

Ja, ik ontvang graag deze publicatie

Vul onderstaand formulier in om 'AFAS als kernapplicatie in de zorg' aan te vragen.