AFAS e-learning integratie

Integreer e-learning met de AFAS-omgeving

E-learnings zijn een doeltreffend middel om ontwikkeling van medewerkers te stimuleren. Met de integratie van AFAS en een e-learning platform ontsluit je externe e-learnings via jouw AFAS omgeving en bevorder hiervoor het gebruik voor medewerkers. Zorg je ervoor dat alle e-learnings gemakkelijk, en vanuit één vertrouwde omgeving te benaderen zijn. Bovendien is management-informatie over onder andere behaalde certificaten en aanwezige skills direct in jouw AFAS omgeving benaderbaar.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Hjalmar

Hjalmar
Specialist AFAS e-learning integratie

Faciliteer leren en ontwikkelen in een vertrouwde omgeving

We integreren de e-learnings in de module Cursusmanagement van AFAS. Hiermee voeg je eenvoudig nieuw of al bestaand, eigen lesmateriaal of materiaal van derden toe aan het cursusaanbod van de organisatie. De e-learnings volgen jouw medewerkers dus gewoon via hun vertrouwde Insite omgeving, dit bevordert het gebruik ervan. Ook de voortgang en afgeronde cursussen is daar terug te vinden. Er zijn geen extra koppelingen nodig, medewerkers hoeven alleen maar in te loggen op de inSite-omgeving.

Organisa­ties die de AFAS e-learning integratie gebruiken

Integreer externe e-learnings met één koppeling

Met onze AFAS e-learning integratie rol je e-learning snel en (kosten)efficiënt uit binnen jouw organisatie. Werk je bijvoorbeeld met Goodhabitz, Skilltowns of een andere e-learning provider? Ook dit integreren we in jouw AFAS omgeving. De integratie combineert eenvoudig externe en zelfontwikkelde e-learnings in AFAS. Hetzelfde geldt voor eigen content zolang die is gemaakt met SCORM of LTI

Vergaar management- informatie uit jouw e-learning omgeving

Dankzij de uitgebreide rapportagemogelijkheden kun je als organisatie gedetailleerd inzicht krijgen in de voortgang van opleidingstrajecten, scores en bezetting en beoordeling van cursussen in jouw eigen AFAS omgeving.

Veelgestelde vragen

Jazeker, alle E-learnings die zijn gemaakt met SCORM of LTI kunnen geïntegreerd worden

Je maakt gebruik van de module cursusmanagement in AFAS. Daar koppel je e-learning aan een cursus. Vervolgens speel je de e-learning af via de cursus in AFAS Insite. Je hoeft nergens anders in te loggen.

Ja dit is mogelijk zolang de e-learning is opgebouwd in SCORM of LTI.

Ja, dat kan ook. Onze experts richten dit onderdeel graag voor je in.

Heb je een vraag aan Hjalmar en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.